Πρωινός Τύπος (10/6):Η προσμονή δημιουργίας μιας ομάδας πληρέστερης και ισχυρότερης από την περυσινή, είναι αυτή που δεσπόζει στην ασπρόμαυρη ψυχή.

ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΖΑΣ - METROSPORT

Η χαρά του ΠΑΟΚτσή φιλάθλου συνδυαζόμενη με την προσμονή δημιουργίας μιας ομάδας πληρέστερης και ισχυρότερης από την περυσινή, είναι αυτή που δεσπόζει στην ασπρόμαυρη ψυχή του. Η παραμονή του Κωνσταντέλια για έναν ακόμη χρόνο δημιουργεί ένα συναίσθημα σαν αυτό της κατάκτησης ενός σημαντικού ποδοσφαιρικού στόχου. Ομολογουμένως ήταν πολύ δύσκολη έως μη διαχειρίσιμη η πιθανότητα μεταγραφής του παίκτη συνδυαζόμενη με το γεγονός ότι θα πήγαινε σε μια ομάδα ίσης αξίας με τον Δικέφαλο με ποσό που δεν αντικατοπτρίζει την αξία του ποδοσφαιριστή, δημιουργώντας παράλληλα ένα τεράστιο κενό. Όπως έχουμε αναφέρει και στα πρόσφατα άρθρα μας, ο Κωνσταντέλιας δεν ήταν μόνο ένα σπουδαίο ταλέντο που δίνει στην ομάδα μια ώθηση που ανάλογη δεν συναντάμε στην Ελλάδα. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα «έχτισε» θαυμαστές σ' όλη την χώρα. Δημιούργησε και θα δημιουργήσει πολύ περισσότερους φιλάθλους του ΠΑΟΚ απ' ότι επιφέρει η κατάκτηση τίτλων. Χιλιάδες μικρά και μεγαλύτερα παιδιά θέλουν να τον βλέπουν στο γήπεδο, να βγουν μια φωτογραφία μαζί του, να είναι περήφανοι που τον παρακολούθησαν από κοντά και μοιάζει να τον θεωρούν ως έναν σούπερ ήρωα όπως αυτούς που διαβάζαμε στα κόμικς.

Το Σάββατο το βράδυ, η δίωρη «συνάντηση» μέσω διαδικτύου του προέδρου του ΠΑΟΚ με τον ποδοσφαιριστή μας προσέφερε την ύψιστη, τούτη την στιγμή, ικανοποίηση για την παραμονή του αλλά και τον στόχο που εξέφρασε ο κ. Σαββίδης. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου θέλει να πετύχει ο σύλλογος την πρόκριση στους 36 του Champions League, όπου η νέα του μορφή δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ να πετύχουν πολλά περισσότερα πράγματα. 

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΦΙΝΑΣ – ΤΑ ΝΕΑ

Αν και δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα ότι συναντήθηκαν ο Ιβάν Σαββίδης με τον Γιάννη Κωνσταντέλια και αποφασίστηκε να συνεχίσει ο νεαρός μεσοεπιθετικός στον ΠΑΟΚ, βγαίνουν εύκολα ορισμένα συμπεράσματα. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είπε «ναι» στην παραμονή του στην Τούμπα, κάτι που για ορισμένους συνιστά έκπληξη, για άλλους όμως συνεπάγεται σύνεση και ξεκάθαρη στόχευση για τα μελλούμενα. Ο Κωνσταντέλιας, με την προϋπόθεση ότι δεν θα δούμε κάτι άλλο στο εγγύς μέλλον, γιατί στις μεταγραφές τα πάντα μένουν ανοιχτά έως το φινάλε, επιδιώκει να συνεχίσει στα μέρη μας. Έστω και για λίγο. Διότι θέλει να ολοκληρωθεί ως ποδοσφαιριστής. Να κάνει τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ και μετά να αποχωρήσει. Να ανεβάσει παραπάνω την αξία του. Να δώσει ώθηση στην ομάδα ώστε να κάνει την υπέρβαση που επιδιώκει σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή της συμμετοχή. 

Ασφαλώς γύρω από τον συγκεκριμένο παίκτη θα «χτίσει» ο Λουτσέσκου τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν. Θα τον πλαισιώσει κάνοντας μεταγραφές ταιριαστές με το στυλ παιχνιδιού που αρμόζει στον άνθρωπο που θα έχει το γενικό κουμάντο στο χορτάρι. Η είδηση έφερε χαμόγελα στους οπαδούς του Δικεφάλου και αμέσως ανέβηκε η αισιόδοξη διάθεσή τους. 

https://www.sdna.gr/mpasket/1205948_proinos-typos-10/6-dikaionontai-oi-fones-toy-panathinaikoy-thelei-pio-poly-o

 

Πρωινός Τύπος (10/6):Η προσμονή δημιουργίας μιας ομάδας πληρέστερης και ισχυρότερης από την περυσινή, είναι αυτή που δεσπόζει στην ασπρόμαυρη ψυχή. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.