Χατζηγιοβάνης: Ο ΠΑΟΚ και η τουρκική επιμονή. Ποια είναι η επόμενη μέρα του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Συντάκτης: Λευτέρης Παυλίδης. Η Αναγκαρακουτσού έπεσε και αυτό σημαίνει πως τόσο ο Τάσος Χατζηγιοβάνης όσο και ο Στέλιος Κίτσιου θα αναζητήσουν νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Για τον Χατζηγιοβάνη οι Τούρκοι προ ημερών ήταν σίγουροι, μάλιστα, πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Μόνο που τα ποσοστά επιτυχίας τους ας μην τα σχολιάσουμε. Πάμε στο τι ισχύει.

Όντως ο Μυτιληνιός εξτρέμ θα ήθελε να ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα. Το γνωρίζουν και οι γύρω του. Από αυτό μέχρι το να τα καταφέρει, υπάρχει απόσταση.

Ελάχιστα κλαμπ έχουν το πορτοφόλι για να τον προσεγγίσουν και εξ αυτών το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι μόνο σε ένα, αυτό του ΠΑΟΚ. Κάτι η ανάγκη για Έλληνες, κάτι η σκέψη υπό προϋποθέσεις για έναν ακόμη εξτρέμ, ένα τσεκάρισμα έχει γίνει. Για την ώρα έως εκεί.

Από τη μία οι «ασπρόμαυροι» έχουν για την ώρα άλλες προτεραιότητες. Έκλεισε η υπόθεση του Κωνσταντέλια, αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα που τρέχουν. Από την παραμονή των Μεϊτέ και Κεντζιόρα έως την απόκτηση φορ και χαφ.

Υπάρχει, πάντως, και κάτι ακόμη. Ο Χατζηγιοβάνης ακούει τους γύρω του να του λένε πως θα ήταν καλύτερο να μείνει στην Τουρκία. Τα συμβόλαια εκεί είναι καλύτερα, οι συνθήκες σχεδόν ιδανικές για κάποιον που έχει το μυαλό του μόνο στο ποδόσφαιρο και μέσα σε όλα ήδη υπάρχει ενδιαφερόμενος.

https://www.sportime.gr/podosfairo/chatzigiovanis-o-paok-ke-i-tourkiki-epimoni/

 

Χατζηγιοβάνης: Ο ΠΑΟΚ και η τουρκική επιμονή. Ποια είναι η επόμενη μέρα του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Συντάκτης: Λευτέρης Παυλίδης. Η Αναγκαρακουτσού έπεσε και αυτό σημαίνει πως τόσο ο Τάσος Χατζηγιοβάνης όσο και ο Στέλιος Κίτσιου θα αναζητήσουν νέα ποδοσφαιρική στέγη. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.