Το παρασκήνιο της παραμονής Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ! Ο Λουτσέσκου, το νέο συμβόλαιο και το Champions League

Όπως ενημερωθήκατε από το INPAOK, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μετά τη συζήτηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη πείστηκε να μείνει στους «ασπρόμαυρους» και έτσι οι δύο πλευρές από κοινού απέρριψαν την πρόταση της Σάλτσμπουργκ.

Ωστόσο, πριν υπάρξει η συζήτηση του προέδρου των «ασπρόμαυρων» είχε προηγηθεί σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, ένα μίτινγκ του Ιβάν Σαββίδη με τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Κατά τη διάρκεια αυτού ο διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου ζήτησε από τον προπονητή της ομάδας την άποψη του επί του θέματος, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να σημειώνει πως ο ίδιος θα ήθελε ο Κωνσταντέλιας να παραμείνει ακόμα ένα χρόνο στο ρόστερ της ομάδας και φυσικά να είναι παρόν στα προκριματικά του Champions League, προκειμένου να τη βοηθήσει να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την είσοδο στη League Stage της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ωστόσο, ο Λουτσέσκου σημείωσε επίσης πως αυτή είναι μια απόφαση που θα πρέπει να πάρει ο Ιβάν Σαββίδης.

Μετά από τα παραπάνω ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε συζήτηση με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, αλλά και τον πατέρα του Βασίλη, κατά τη διάρκεια της οποίας προέκυψε και η παραμονή του 21χρονου στην Τούμπα.

Πρέπει να τονιστεί πως ο νεαρός και η οικογένεια του είχαν συμφωνήσει στους οικονομικούς όρους που είχαν προτείνει οι Αυστριακοί της Σάλτσμπουργκ και όλα έμοιαζαν… τελειωμένα. Όμως ο Ιβάν Σαββίδης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του INPAOK, μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ανέφερε στον Κωνσταντέλια πως θα υπάρξει αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να παίρνει μια γενναία αύξηση σε αυτό. Ο Σαββίδης επίσης τόνισε και την ιστορική ευκαιρία του να αγωνιστεί η ομάδα στο Champions League.

Έτσι, μετά από όλα αυτά ο «μάγος» του Δικεφάλου θα μείνει στην Τούμπα και θα βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια της για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη League Stage (πρώην Group Stage) του Champions League, ενώ ο Κωνσταντέλιας θα έχει την ευκαιρία μέσα από τις εμφανίσεις του να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγαλύτερου επιπέδου ομάδων από της Σάλτσμπουργκ.

https://inpaok.com/824190/to-paraskinio-tis-paramonis-konstantelia-ston-paok/

 

Το παρασκήνιο της παραμονής Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ! Ο Λουτσέσκου, το νέο συμβόλαιο και το Champions League Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.