Πρωινός Τύπος (13/6):Επιβάλλεται να διεκδικήσεις την πρόκριση στους «36» μετά από την αντιμετώπιση τριών ομάδων στα προκριματικά και τα πλει οφ που θεωρητικά είναι πιο αδύναμες από τη δικη σου.

ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΖΑΣ - METROSPORT

Ο Δικέφαλος του Βορρά κατέκτησε φέτος τρία στα τέσσερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Αναφερόμαστε φυσικά στο πιο εντυπωσιακό πρωτάθλημα όλων των εποχών που διεκδίκησε και άρπαξε ο Αντρίγια, ο Τάισον, ο Κωνσταντέλιας και οι συμπαίκτες του αλλά και αυτά που οι μικρότερες ηλικίες έφεραν στην Τούμπα. Η άκρως αυτή πετυχημένη χρόνια φώτισε στη σκέψη και αναστάτωσε θετικά όλους τους ΠΑΟΚτσήδες φιλάθλους. Από εδώ και πέρα η ομάδα και οι φίλαθλοι ναι μεν διατηρούν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τη μεγάλη επιτυχία αλλά πλέον η σκέψη και η διάθεση τους εξαρτάται από το επερχόμενο μέλλον. Όταν είσαι πρωταθλητής και έχεις τοποθετηθεί στους δυνατούς του νέου πρωταθλητριών της Ευρώπης επιβάλλεται να διεκδικήσεις την πρόκριση στους «36» μετά από την αντιμετώπιση τριών ομάδων στα προκριματικά και τα πλει οφ που θεωρητικά είναι πιο αδύναμες από τη δικη σου. 

Το ότι την χρόνια που προηγήθηκε πέτυχες κάτι πολύ δύσκολο σου προσδίδει πνευματική δύναμη αλλά φυσικά δεν επαρκεί για να πετύχεις τον πολυπόθητο στόχο. Η παραμονή των παικτών  που ο προπονητής θεωρεί χρήσιμους ή και πολύτιμους είναι το πρώτο στάδιο που η τωρινή διοίκηση καλείται να αντιμετωπίσει και να επιλύσει θετικά. Απ’ ότι μας φανερώνουν οι μέχρι τώρα ενδείξεις δε θεωρούμε ότι θα υπάρξει κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Το δεύτερο στάδιο είναι η αύξηση των συμβολαίων. Από εκεί και πέρα εισερχόμαστε σε ένα ποδόσφαιρο παζλ που η διοίκηση θέλει να επιλύσει προκειμένου να παρουσιάσει ακόμη πιο ισχυρό σύνολο από το περσινό και να επιτύχει τον πρώτο σημαντικό στόχο που είναι η πρόκριση στους 36 των πρωταθλητριών.

https://www.sdna.gr/mpasket/1206938_proinos-typos-13/6-terastia-magkia-toy-panathinaikoy-ekane-ta-panta-gia-na-hasei-o

 

Πρωινός Τύπος (13/6):Επιβάλλεται να διεκδικήσεις την πρόκριση στους «36» μετά από την αντιμετώπιση τριών ομάδων στα προκριματικά και τα πλει οφ που θεωρητικά είναι πιο αδύναμες από τη δικη σου. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 13, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.