Πρωινός Τύπος (27/6): «Γιατί ο ΠΑΟΚ ψήφισε Μαρινάκη.Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να διασφαλίσει ότι δεν θα έχουμε επανάληψη της προηγούμενης θητείας του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού που ουσιαστικά είχαμε one man show.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ - METROSPORT

Εχοντας απέναντι τον Αλαφούζο που υποστηρίχθηκε από ΑΕΚ και Αρη και με νωπές τις μνήμες των όσων συνέβησαν στο φινάλε του Πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να «συμμαχήσει» σε Λίγκα και ΕΠΟ με τον Ολυμπιακό, γιατί στην παρούσα φάση, οι θέσεις τους συγκλίνουν και εξυπηρετούνται τα συμφέροντά του. 

Ο ΠΑΟΚ ψήφισε υπέρ της υποψηφιότητας Μαρινάκη για την προεδρία έτσι ώστε να προωθήσει ακόμη πιο δυνατά το αίτημά του για την αλλαγή συστήματος στα πλέι οφ, να περάσει το 1-4 και έτσι να μην βρίσκει εμπόδια που δεν έχουν οι υπόλοιποι ανταγωνιστές στο φινάλε κάθε σεζόν από ομάδες που είναι επιλεκτικά ενδιαφερόμενες μόνο όταν είναι αντίπαλοί του. 

Ωστόσο, ο Μαρινάκης δεν θα είναι πρόεδρος μόνο μέχρι να αλλάξει το σύστημα των πλέι οφ. Θα είναι, λογικά, για όλη την σεζόν, οπότε ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να διασφαλίσει ότι δεν θα έχουμε επανάληψη της προηγούμενης θητείας του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού που ουσιαστικά είχαμε one man show.


 ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΓΗΣ - LIVE SPORT

Είναι προφανές ότι η μεγάλη συζήτηση που ανοίγει πλέον αφορά στην απόφαση του Δικεφάλου του Βορρά να στηρίξει την εκλογή του προέδρου του Ολυμπιακού, ο οποίος μόλις τέσσερα χρόνια πριν επιδίωξε με μέγα πάθος τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ με την καταγγελία για πολυϊδιοκτησία με την Ξάνθη, από την οποία οι πρωταθλητές βγήκαν πεντακάθαροι με δικαστικές αποφάσεις. Θυμίζω ότι προηγήθηκε η στήριξη από την πλευρά του Ολυμπιακού, της υποψηφιότητας του κ.Γκαγκάτση για την εκλογή του στην προεδρία της ΕΠΟ και ακολούθησε χθες η στήριξη του ΠΑΟΚ στην υποψηφιότητα του κ.Μαρινάκη για την εκλογή του στη Λίγκα. 

Όλο αυτό φανερώνει ότι οι δύο ΠΑΕ είναι στην ίδια πλευρά αυτή τη στιγμή και "απέναντι" από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Προφανώς οι αλλαγές συσχετισμών, μπλοκ, "συμμαχιών", απόψεων είναι κάτι πολύ σύνηθες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το διαφορετικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η αλληλοστήριξη δύο ΠΑΕ (σε ΕΠΟ και Λίγκα), οι οποίες πριν από τέσσερα χρόνια ήθελαν ουσιαστικά η μία να καταστρέψει την άλλη. 

https://www.sdna.gr/podosfairo/1211256_proinos-typos-27/6-giati-o-paok-psifise-marinaki-ehei-anifora-na-anebei-i-aek

Πρωινός Τύπος (27/6): «Γιατί ο ΠΑΟΚ ψήφισε Μαρινάκη.Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να διασφαλίσει ότι δεν θα έχουμε επανάληψη της προηγούμενης θητείας του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού που ουσιαστικά είχαμε one man show. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.