Ο Ραζβάν Μαρίν και ο ΠΑΟΚ. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Με το μεταγραφικό σταυρόλεξο στα χαφ του ΠΑΟΚ ασχολείται η ιταλική ιστοσελίδα centotrentuno, διατηρώντας στο… παιχνίδι τον Ραζβάν Μαρίν με μερικές λεπτομέρειες για το στάτους του Ρουμάνου χαφ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα από την Σαρδηνία που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Κάλιαρι: «ο Ρουμάνος μέσος που ανήκει στην Κάλιαρι, ο οποίος περιμένει τη μοίρα του μεταξύ μιας πιθανής επιστροφής στη Σαρδηνία και ενός οριστικού αποχαιρετισμού», ενώ αναφέρει πως
το συμβόλαιο του τον επόμενο χρόνο με την ιταλική ομάδα φτάνει το 1.000.000 ευρώ, ποσό που θεωρείται πολύ μεγάλο από τους «ροσομπλού».

Επιπροσθέτως, ενώ διατηρεί τον Μαρίν στην λίστα του ΠΑΟΚ αναφέρει πως ειναι εμπόδιο για να προχωρήσει η μεταγραφή του στον Δικέφαλο το γεγονός ότι βρίσκεται στο EURO με την εθνική Ρουμανίας και θα συνεχίσει κανονικά και στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης, ενώ οι πρωταθλητές από την πλευρά τους θέλουν να τελειώνουν άμεσα με την απόκτηση ενός ακόμα χαφ.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της centotrentuno αναφέρει χαρακτηριστικά: «Επιστρέφοντας στην Κάλιαρι μετά από δύο χρόνια δανεισμού στην Έμπολι, ο Μαρίν θα βρει τον ίδιο Νίκολα στη Σαρδηνία με τον οποίο μοιράστηκε τους τελευταίους μήνες στην Τοσκάνη, πετυχαίνοντας
μαζί τη σωτηρία της Έμπολι. Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ, ο οποίος έφτασε στην Κάλιαρι το καλοκαίρι του 2020, δεν θα είχε κλείσει τις πόρτες για να μείνει στην Κάλιαρι, αλλά το θέμα του συμβολαίου φαίνεται να είναι ένα δύσκολο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί.
Το συμβόλαιο του είναι στο 1.000.000 ευρώ καθαρά μέχρι τον Ιούνιο του 2025, μισθός που θεωρείται πολύ υψηλός και που οδηγεί τον σύλλογο του προέδρου Τομάζο Τζουλίνι να μην αποκλείει τη μόνιμη μεταγραφή του.

Το βλέμμα του ΠΑΟΚ έχει πέσει στον Μαρίν, ο οποίος έχει πρωταρχική ανάγκη να ενισχύσει την ομάδα του με έναν μέσο με τα χαρακτηριστικά του Ρουμάνου.

Υπάρχει μια λεπτομέρεια που θα έβαζε τον Μαρίν στη δεύτερη θέση ανάμεσα στις επιθυμίες του ελληνικού συλλόγου. Η επιθυμία να ολοκληρωθεί με την αγορά το συντομότερο δυνατό έρχεται σε σύγκρουση με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας που στην ουσία θα καθυστερούσε την άφιξη του Μαρίν στον ΠΑΟΚ. Για το λόγο αυτό, στο αγώνισμα των δύο ατόμων με τον Μίσιτς της Ντιναμό
Ζάγκρεμπ, ο τελευταίος εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως το φαβορί. Με την Κάλιαρι να ενδιαφέρεται, γνωρίζοντας ότι για να μην μπει κεφαλαιακή ζημία στον ισολογισμό, η αφετηρία για μια πιθανή μεταγραφή θα ήταν 2.000.000 ευρώ, ουσιαστικά το ποσό που δεν κατέβαλε
η Έμπολι για το δικαίωμα εξαγοράς του Μάριν».

https://www.sfina.gr/o-razban-marin-kai-o-paok/

 

Ο Ραζβάν Μαρίν και ο ΠΑΟΚ. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.