Ο ΠΑΟΚ και ο Γκιουζέλης. Τι συμβαίνει με την περίπτωση του 28ρονου ψηλού

Οπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το PAOK24, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει την απόφαση να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη για την επόμενη σεζόν, κάνοντας χρήση του σχετικού opt out που έχει ισχύ ως τις 20 Ιουνίου.

Από τη στιγμή που ο έμπειρος φόργουορντ-σέντερ δε θα συνεχίσει στο Παλατάκι, εκτός κι αν γίνει κάποια μεγάλη έκπληξη, στο «Δικέφαλο του Βορρά» ψάχνουν εναλλακτική λύση και μία από τις περιπτώσεις της ελληνικής αγοράς, είναι και αυτή του Γιώργου Γκιουζέλη.

Ο 28χρονος, ύψους 2.04 φόργουορντ, είχε προταθεί και πέρσι στον ΠΑΟΚ, με την περίπτωση του να μην προχωράει και τον ίδιο να ξεκινάει τη χρονιά στην Καρδίτσα, έχοντας 5.1 πόντους και 2.8 ριμπάουντ ανα 20 λεπτά μ.ο. σε 14 παιχνίδια, ενώ στη συνέχεια, μετακόμισε στον Απόλλωνα Πάτρας, έχοντας 4.4 πόντους και 2.7 ριμπάουντ, σε 27 αγώνες και παίζοντας 21.8 λεπτά ανά παιχνίδι.

Η άφιξη του Μάσιμο Καντσελιέρι απόψε και η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη αυτήν την εβδομάδα, αναμένεται να φέρει διάφορες μεταγραφικές εξελίξεις και ένα από τα θέματα που είναι υπό συζήτηση, είναι και αυτό του Γκιουζέλη, όπως και του Νίκου Δίπλαρου.

ΠΗΓΗ PAOK24.COM

 

Ο ΠΑΟΚ και ο Γκιουζέλης. Τι συμβαίνει με την περίπτωση του 28ρονου ψηλού Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 16, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.