Σιγουριά για Τσιφτσή και Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ - Απόφαση Σαββίδη για Κοτάρσκι. Του Γιώργου Ζαϊρη |Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου, οι εξελίξεις με Κεντζιόρα-Μπρέιθγουέιτ, οι δύο στόχοι που χάθηκαν και τι συμβαίνει με διαρκείας και πωλήσεις. Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης


 Ακριβώς σε δυο εβδομάδες από τώρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την Ολλανδία, αφού την επομένη, δηλαδή την 1η Ιουλίου η ομάδα θα κάνει την προετοιμασία της στο Χορστ. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, εκείνη η πρώτη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους θα πρέπει να βρει τον ΠΑΟΚ με νέα πρόσωπα αφού ναι μεν η ομάδα αρχίζει την προετοιμασία της την προσεχή Πέμπτη αλλά αυτό το δεκαήμερο θα είναι προσαρμογής.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θέλει να δει και επί ελληνικού εδάφους και πριν πάει η ομάδα στο εξωτερικό, νέα πρόσωπα εκτός από εκείνο του Μαντί Καμαρά. Και γίνεται μια προσπάθεια ώστε να έχει κλείσει ως τότε ποδοσφαιριστής και για λόγους ουσίας αλλά και... επικοινωνίας αφού αυτήν την εβδομάδα βγαίνουν και τα εισιτήρια διαρκείας.

Για τα εισιτήρια διαρκείας είναι αλήθεια πως υπάρχει προσμονή από τον κόσμο και πολύ περισσότερο από τους περσινούς κατόχους αφού θα μπορούν να τα αγοράσουν χωρίς να δουν αύξηση στην τιμή τους σε αντίθεση με τους νέους κατόχους όπου για τις ακριβές θύρες θα υπάρχει αύξηση 15% και για τις υπόλοιπες μια της τάξεως του 10%.

Μάλιστα αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν πως ο ΠΑΟΚ άργησε να τα βγάλει και θα μπορούσε να είχε εκμεταλλευτεί αφενός την παραμονή του Κωνσταντέλια και αφετέρου την κατάκτηση του τίτλου που έτσι κι αλλιώς αποτελούν ισχυρά κίνητρα για να αγοράσει κάποιος το διαρκείας του.

Στα μεταγραφικά και στο τι περιμένουμε αυτή την εβδομάδα. Μπορεί τις τελευταίες ώρες να υποστηρίζουν κάποιοι πως η μεταγραφή Τσιφτσή δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη αλλά αυτό που μαθαίνω είναι πως είναι προχωρημένη, δεν πρόκειται να χαλάσει και απλά ο Μποροβήλος θέλει να παρει... τζάμπα τον Λύρατζη αυξάνοντας και την τιμή πώλησης του Τσιφτσή. Σε κάθε περίπτωση όλα δείχνουν πως ο Ελληνας τερματοφύλακας θα είναι στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη ενώ το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον Κώστα Θυμιάνη.

Κάποιος φίλος του ΠΑΟΚ μου έστειλε προχθές ένα μήνυμα: "εχεις πάρει χαμπάρι πως ποτέ ο Μεϊτέ δεν αρχίζει προετοιμασία πριν τον Αύγουστο;" Θεωρώντας δηλαδή πως απλά θέλει να κερδίσει κάποιες μέρες διακοπών. Ναι αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώριο να περιμένει τον παίκτη πολύ περισσότερο από τη στιγμή που την Τετάρτη θα μάθει και τον αντίπαλο του (ή αυτόν που θα προκύψει μέσα από ζευγάρι του πρώτου προκριματικού). Και εδώ όμως δεν βλέπω να χαλά η συμφωνία και αυτό τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί και ο εκπρόσωπος του. Και προφανώς ένα δίδυμο Μεϊτέ-Καμαρά θα κάνει τον Λουτσέσκου να χαμογελά.

Την Πέμπτη στην πρώτη προπόνηση της ομάδας θα είναι ο Σβαμπ και γίνεται προσπάθεια να είναι ο Κεντζιόρα. Ο Πολωνός είναι αυτός που διαπραγματεύεται απευθείας με την Ντιναμό Κιέβου, ο ΠΑΟΚ έχει πει πως μπορεί να καλύψει τα 200.000 από τα χρήματα που έχει να παίρνει από τους Ουκρανούς ο Κεντζιόρα που έχει δώσει τη διαβεβαίωση στον Λουτσέσκου πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

Αντίθετα τόσο του Χάρτελ όσο και του Ετζούκε δεν προχωρούν με τη δεύτερη περίπτωση να έχει επιβεβαιωθεί και από τον ΠΑΟΚ πως είχε κατατεθεί πρόταση αλλά όλα δείχνουν πως υπογράφει στην Σεβίλη. Εναλλακτικές πάντα υπάρχουν, το θέμα είναι πόσο έχουν δουλευτεί αφού επαναλαμβάνω πως η 1η Ιουλίου είναι η κρίσιμη ημερομηνία, δηλαδή τη μέρα που ο ΠΑΟΚ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στην Ολλανδία.

Η παραμονή του Κωνσταντέλια στην ομάδα χαροποίησε τον κόσμο, τα συνεχή δημοσιεύματα από την Ιταλία για τον Κοτάρσκι έφεραν μια ανησυχία και ο εκπρόσωπος του προχθές δήλωσε πως δεν καίγεται να φύγει. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως από τη στιγμή που ο Σαββίδης αποφάσισε να κρατήσει τον Κωνσταντέλια, έχει αποφασίσει να μην δεχθεί πρόταση τόσο για τον Κοτάρσκι όσο και για τον Κουλιεράκη όσο ο ΠΑΟΚ θα παλεύει να μπει στους "36" του CHL. Αν δεν μπει; Υποθετική η ερώτηση, εγώ απλά θα απαντήσω πως σε όλο τον πλανήτη σε μια μεταγραφική περίοδο όλα είναι πιθανά.

Για τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών; Οσο ο ΠΑΟΚ δεν κλείνει το ρόστερ του δεν μπορεί να βιαστεί για αποφάσεις. Για αυτό και μέχρι να ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία δεν βλέπω εξελίξεις. Ειδικά στους φορ. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει τον Μπρέιθγουέιτ, του έχει καταθέσει πρόταση, ξέρει πως θα παίζει μπάλα μέχρι τις 23 Ιουνίου, δεν τον απασχολεί αυτό, αν έρθει ας έρθει απευθείας και στην Ολλανδία. Εφόσον αποκτηθεί και εφόσον είναι ξεκάθαρο πως ο Τζίμας με κοινή απόφαση Λουτσέσκου-Ιβάν είναι ο δεύτερος φορ για την προσεχή σεζόν, δεν αποκλείω να φύγει ένας φορ. Τώρα ποια ομάδα θα ενδιαφερθεί για τον Σαμάτα; Ή πως ο ΠΑΟΚ θα λύσει ένα συμβόλαιο τόσο υψηλό; Καλή ερώτηση.

Δέχθηκα αρκετές ερωτήσεις για τον Φαμπιάνο και τι παίζει. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι τα τέλη του μήνα. Ναι, υπήρχαν πριν από μερικούς μήνες πολλοί που εισηγήθηκαν στην οικογένεια Σαββίδη να προχωρήσει. Κάποια στιγμή το θέμα σταμάτησε νομίζω πως δεν είναι ψηλά στη λίστα των μεταγραφών, αν μείνει ελεύθερος, τότε ο ΠΑΟΚ μπορεί να το συζητήσει.

https://www.sportdog.gr/blogs/833842/sigoyria-gia-tsiftsh-kai-meite-ston-paok-apofash-sabbidh-gia-kotarski

Σιγουριά για Τσιφτσή και Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ - Απόφαση Σαββίδη για Κοτάρσκι. Του Γιώργου Ζαϊρη |Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου, οι εξελίξεις με Κεντζιόρα-Μπρέιθγουέιτ, οι δύο στόχοι που χάθηκαν και τι συμβαίνει με διαρκείας και πωλήσεις. Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 16, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.