ΠΑΟΚ: Οι κινήσεις της Ρέιντζερς κρίνουν τον Ντέσερς. Τι συμβαίνει με τη Ρέιντζερς και τον Σίριλ Ντέσερς που μπήκε στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τη θέση του επιθετικού?

Ο Σίριλ Ντέσερς ολοκλήρωσε τη σεζόν με τη Ρέιντζερς έχοντας 22 γκολ σε 54 παιχνίδια και δίνοντας και 9 ασίστ. Ο 29χρονος Νιγηριανός επιθετικός (γεννημένος στο Βέλγιο, με Βέλγο πατέρα και μητέρα από τη Νιγηρία) συνδέεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Σκωτίας. Δεν είναι ελεύθερος.

Βρίσκεται όμως στη λίστα του ΠΑΟΚ καθώς φαίνεται ότι υπάρχει μια κινητικότητα στη Ρέιντζερς στο θέμα του επιθετικού από την οποία μπορεί να προκύψουν πράγματα.

Η Ρέιντζερς ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Σκωτία χωρίς να κατακτήσει Πρωτάθλημα ή Κύπελλο. Το νταμπλ πήγε στη Σέλτικ.

Προφανώς, ο στόχος για τον 50χρονο Βέλγο προπονητή της Ρέιντζερς, τον Φίλιπ Κλεμάν που μετά τη Μονακό πήγε στη σκωτσέζικη ομάδα και ολοκλήρωσε τώρα την πρώτη σεζόν, είναι να επιστρέψει στους τίτλους.

Επισήμως δεν έχει ανοίξει θέμα με τον Ντέσερς. Υπάρχουν όμως δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ενδιαφέρον που δείχνει η Ρέιντζερς για δύο επιθετικούς. Ο ένας είναι ο Κοσοβάρος, Αλμπιόν Ραχμάνι που με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου έχει κάνει μια πολύ καλή σεζόν. Και ο άλλος είναι ο διεθνής Σκωτσέζος (είναι στο EURO), Λόρενς Σάνκλαντ που ήταν από τους κορυφαίους σκόρερ της σεζόν, στη Σκωτία, με τη Χαρτς. 

Η Ρέιντζερς για να προχωρήσει σε κάποια από τις περιπτώσεις θέλει να βρει μπάτζετ και εδώ έρχεται και η περίπτωση του Ντέσερς που τη σεζόν 2019-2020 ήταν πρώτος σκόρερ με τη Χέρακλες στο ολλανδικό Πρωτάθλημα και τη σεζόν 2021-2022, ήταν πρώτος σκόρερ στο Conference League, με τη Φέγενορντ (του νυν προπονητή της Λίβερπουλ, Αρνε Σλοτ), με 10 γκολ. 

https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/13466303/paok-oi-kiniseis-tis-reintzers-krinoun-ton-ntesers/

 

ΠΑΟΚ: Οι κινήσεις της Ρέιντζερς κρίνουν τον Ντέσερς. Τι συμβαίνει με τη Ρέιντζερς και τον Σίριλ Ντέσερς που μπήκε στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τη θέση του επιθετικού? Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 16, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.