Τα θετικά μηνύματα για Μεϊτέ – Έχει αναλάβει δράση ο Κεντζιόρα. Είναι γνωστά τα δεδομένα στις περιπτώσεις που απασχολούν έντονα τον ΠΑΟΚ για να στήσει το παζλ της νέας ομάδας του. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Καταρχάς, στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος είναι οι υποθέσεις παραμονής των Μεϊτέ και Κεντζιόρα. Εξέλιξη δεν υπήρξε χθες για τον Γάλλο μέσο, αν και από φίλους του ΠΑΟΚ διοχετεύθηκε η πληροφορία ότι μέσω σόσιαλ μίντια πήραν θετικά μηνύματα από το περιβάλλον του θηριώδη χαφ.

Όσον αφορά στον Κεντζιόρα, ο ΠΑΟΚ περιμένει από τον Πολωνό αμυντικό να βρει λύση με τις απαιτήσεις της Ντιναμό Κιέβου και μαζί την χρυσή τομή για να μείνει ελεύθερος και να μείνει στον Δικέφαλο. Και για τους δύο, πιο άμεσα για τον Μεϊτέ λίγο πιο πίσω χρονικά για τον Κεντζιόρα υπάρχει deadline από τον ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα. Αν δεν βρεθεί λύση, θα προχωρήσουν επαφές με άλλους παίκτες.

Μέσα στην εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ θα περιμένει απαντήσεις και από Ετςούκε και Μπρέθγουεϊτ. Ο Δανός έπαιξε χθες και τον πρώτο από τους δύο τελικούς ανόδου της Εσπανιόλ με την Οβιέδο. Ο δεύτερος είναι την άλλη Κυριακή.

https://www.sfina.gr/ta-thetika-minumata-gia-meite-echei-analabei-drasi-o-kentziora/

 

Τα θετικά μηνύματα για Μεϊτέ – Έχει αναλάβει δράση ο Κεντζιόρα. Είναι γνωστά τα δεδομένα στις περιπτώσεις που απασχολούν έντονα τον ΠΑΟΚ για να στήσει το παζλ της νέας ομάδας του. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 17, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.