ΠΑΟΚ μεταγραφές: Επιμένει για Μπρέθγουεϊτ.Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να δουλεύουν για να κλείσουν τη μεταγραφή του Δανού επιθετικού, Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, παρά την οικονομική διαφορά που έχει προκύψει στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους του. ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, ο οποίος αποτελεί την πρώτη επιλογή για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Για την ώρα υπάρχει οικονομική διαφορά στα χρήματα που προσφέρει ο Δικέφαλος και στις απαιτήσεις που προβάλλει η πλευρά του Δανού επιθετικού.

Ο ΠΑΟΚ ωστόσο δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για να πείσει τον 33χρονο επιθετικό της Εσπανιόλ να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα και συνεχίζει να δουλεύει τη μεταγραφή του.

Κάτι που σημαίνει ότι η απόσταση ανάμεσα στην πρόταση του Δικεφάλου και τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, δεν είναι τόσο μεγάλη που να θεωρείται απαγορευτική.

Έτσι και αλλιώς ο Μπρέθγουεϊτ δεν έχει λόγους να βάζει σε προτεραιότητα τα χρήματα στις επιλογές που κάνει στο ποδόσφαιρο, καθώς περιουσία του, από τις επενδύσεις του, μετριέται σε πολλές δεκάδες εκατομμύρια.

https://www.sport24.gr/football/paok-metagrafes-epimenei-gia-mprethgoyeit.10329216.html

 

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Επιμένει για Μπρέθγουεϊτ.Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να δουλεύουν για να κλείσουν τη μεταγραφή του Δανού επιθετικού, Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, παρά την οικονομική διαφορά που έχει προκύψει στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους του. ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.