Αλμκβιστ ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ! Πολύ ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών. Ο Πόντους Άλκμβιστ βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ, που κινείται για την ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι

Ένας από τους κύριους μεταγραφικούς στόχους αυτού του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ είναι η απόκτηση σέντερ φορ που θα προορίζεται για βασικός, αλλά και η ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ο Μπράντον Τόμας μετατράπηκε από ρολίστας σε πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος μέσω μίας συγκυριακής ανανέωσης, ενώ ο Αλί Σαμάτα προσέφερε ελάχιστα.

Όπως λοιπόν διαβάσατε στο Sportime, ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ αποτελεί προτεραιότητατη στιγμή που «τρέχουν» παράλληλα και άλλες υποθέσεις για την κάλυψη του κενού σε περίπτωση αποχώρησης του Κωνσταντέλια.

Μάλιστα, ο Πόντους Άλκμβιστ βρίσκεται στα πρώτα ονόματα της λίστας των πρωταθλητών Ελλάδας, με την περίπτωσή του να ενδιαφέρει πολύ.

24χρονος Σουηδός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί ως εξτρέμ και στις δύο πλευρές, αλλά και ως επιθετικός,, ανήκει στη Ροστόφ από τον Οκτώβριο του 2020.

Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας, αγωνίζεται δανεικός σε διάφορες ομάδες. Τον Μάρτιο του 2022, μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, μετακόμισε στην Ουτρέχτη, ενώ τη περασμένη σεζόν έπαιξε στην Πολωνία και την Πογκόν, μετρώντας 30 συμμετοχές, 5 γκολ και 6 ασίστ.

Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στη Λέτσε, με την οποία μέτρησε 32 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ, βοηθώντας την ομάδα να μείνει στη Serie A.

Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιό του, αυτό λήγει το 2025.

 

Αλμκβιστ ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ! Πολύ ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών. Ο Πόντους Άλκμβιστ βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ, που κινείται για την ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.