Μίλησε με Καμαρά ο Λουτσέσκου - Αποφάσισε ο Σαββίδης για Κωνσταντέλια. Η πίεση του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πρώην άσου του Ολυμπιακού και η συζήτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια με το "αφεντικό" και τα σενάρια για τον Άλμκβιστ!

Λίγες ώρες έμειναν για να τελειώσει, θετικά ή αρνητικά, το σήριαλ του Μαντί Καμαρά με τον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν deadline στον πρώην άσο του Ολυμπιακού και πρέπει εντός της ημέρας να δώσει την τελική του απάντηση.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στη ραδιοφωνική του εκπομπή «Ellada Sports 94.3 FM», ο 27χρονος άσος αποτελεί τη Νο1 επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού θεωρεί ότι κουμπώνει τέλεια στη μεσαία γραμμή με τον Μεϊτέ και για αυτό ο Δικέφαλος του δίνει συμβόλαιο με 1.5 εκατομμύριο καθαρές αποδοχές. Δηλαδή συνολικά τριετές συμβόλαιο με 4.5 εκατομμύρια ευρώ!

Για την ώρα όμως, ο ατζέντης του καθυστερεί τη μεταγραφή και περιμένει μήπως βρει κάτι καλύτερο, αφού τον έχει προτείνει στην Ελλάδα τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στην ΑΕΚ, αλλά και σε πολλές ομάδες του εξωτερικού, που για την ώρα δεν πλησιάζουν τα χρήματα που ζητάει.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, ο Λουτσέσκου μίλησε ήδη με τον Καμαρά και του εξήγησε γιατί τον θέλει, τον ρόλο του και πόσο τον πιστεύει. Όμως ο Καμαρά θέλει χρόνο, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν του δίνει άλλο χρόνο. Μέχρι το βράδυ το deadline!

Έδωσε το «οκ» ο Σαββίδης για Κωνσταντέλια

Ο Ευάγγελος Μίχος αποκάλυψε επίσης έγινε ήδη η συζήτηση μέσω skype του Ιβάν Σαββίδη και του Γιάννη Κωνσταντελια και πλέον είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές για τη μεταγραφή του νεαρού άσου στη Σάλτσμπουργκ.

Ο «Ντέλιας» εξήγησε γιατί θέλει να πάει στην Αυστρία, πόσο πολύ πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει στην καριέρα του η συγκεκριμένη ομάδα για να κάνει το επόμενο… άλμα και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν θέλει να του κόψει τον δρόμο.

Κοντά και σε μεσοεπιθετικό ο ΠΑΟΚ, προτάθηκε ο Άλμκβιστ

Ο ΠΑΟΚ είναι στις τελικές επαφές προκειμένου να ολοκληρώσει μεταγραφή μεσοεπιθετικού, που θα έρθει να ενισχύσει την γραμμή πίσω από τον κεντρικό επιθετικό.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια αριστερά και δεξιά στην επίθεση και θα αποτελέσει μια μεταγραφή που ο ΠΑΟΚ χρειάζεται δεδομένα για αυτές τις θέσεις.

Το όνομα του Σουηδού εξτρέμ της Λέτσε, Πόντους Άλμκβιστ, γράφεται τις τελευταίες ώρες πως βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ (παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης), ο οποίος φέτος αγωνίστηκε σε 30 ματς στη Serie A (2 γκολ, 3 ασίστ) με τη Λέτσε, προτάθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά», με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να έχει έρθει στην Ελλάδα για διάφορες δουλειές, ενώ απαχολεί και την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με όσα λένε από την Τούμπα, η περίπτωση του προφανώς και θα εξεταστεί μεταξύ άλλων, όμως δεν είναι κάτι προχωρημένο τη δεδομένη χρονική στιγμή!

https://www.sportdog.gr/podosfairo/superleague/832150/milhse-me-kamara-o-loytseskoy-apofasise-o-sabbidhs-gia-kwnstantelia

 

Μίλησε με Καμαρά ο Λουτσέσκου - Αποφάσισε ο Σαββίδης για Κωνσταντέλια. Η πίεση του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πρώην άσου του Ολυμπιακού και η συζήτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια με το "αφεντικό" και τα σενάρια για τον Άλμκβιστ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.