Ο Κοτάρσκι και ο ΠΑΟΚ. Σταθερά στο προσκήνιο ο Κροάτης.

Οι ικανότητές του είναι πλέον γνωστές σε όλους. Είναι γνωστό, ότι πρόκειται για έναν τερματοφύλακα με πολύ καλά χαρακτηριστικά.

Όταν ξεκινούσε το περσινό καλοκαίρι, έκαναν την εμφάνισή τους “σειρήνες” από το εξωτερικό για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι κι υπήρξε μία ανησυχία για το επίπεδο συγκέντρωσής του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε πολλά τετ α τετ μαζί του στη διάρκεια της προετοιμασίας κι από το ξεκίνημα της σεζόν και των επίσημων αγώνων, ο Κροάτης ήταν καθοριστικός για τον ΠΑΟΚ, για να κλείσει τη σεζόν με 52 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το τελευταίο διάστημα, το όνομα του Κροάτη βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, με την πλευρά των εκπροσώπων του να παρουσιάζει μία κινητικότητα με φόντο την… τιμή του, ωστόσο, η πραγματικότητα –όπως ακούσατε χθες και στο PAOK24 news– είναι πως δεν υπάρχει σημαντική ομάδα που καλύπτει τα “θέλω” του ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης ήταν καθοριστικός και με τις εμφανίσεις του ανέβασε τις μετοχές του, με τον ΠΑΟΚ να έχει στο τέρμα του έναν γκολκίπερ με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που του δίνει πολλά.

https://www.paok24.com/podosfairo/498574/o-kotarski-kai-o-paok/

 

Ο Κοτάρσκι και ο ΠΑΟΚ. Σταθερά στο προσκήνιο ο Κροάτης. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 13, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.