Σταφυλίδης: Το ξεκαθάρισμα της Χάνσα Ρόστοκ τον στέλνει πίσω στην Ελλάδα; Το ξεκαθάρισμα της Χάνσα Ρόστοκ και ο Σταφυλίδης


 Συντάκτης: Χρήστος Μαγγίνας

Σταφυλίδης: Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά δεκατέσσερις παίκτες αποτελούν με το φινάλε της σεζόν αποτελούν παρελθόν για την  Χάνσα Ροστόκ μετά από μια κακή χρονιά που έκλεισε με τον υποβιβασμό της στην 3η κατηγορία του Γερμανικού ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, οι δανεικοί Γιόνας Ντέιβιντ, Μάρκο Χιόχανσον επιστρέφουν στο Αμβούργο, ο Χουάν Περέα στη Στουτγκάρδη, ο Γιάσπερ φαν ντερ Βερφ στην Πάντερμπορν κι ο Τζούνιορ Μπρουμάντο στην Μίτιλαντ.

Λόγω των συμβολαίων που λήγουν τίτλους τέλους ρίχνουν οι Ντένις Ντρέσελ, Σίμον Ράιν, Γιον-Πάτρικ Σράους, Κωνσταντίνος Σταφυλίδης και Λούκας Χίντερσεερ ενώ ανάλογα είναι τα δεδομένα και για τους Σβάντε Ίνγκελσον, Σεμπάστιαν Βασιλειάδη και Σάρπρετ Σινγκ.

Μεταξύ αυτών λοιπόν και ο 30χρονος Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας, Κώστας Σταφυλίδης.

Έχοντας παίξει προηγουμένως σε Λεβερκούζεν, Άουγκσμπουργκ, Χόφενχαϊμ και Μπόχουμ ο Έλληνας μπακ αποφάσισε να δοκιμάσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Σταφυλίδης: Το ξεκαθάρισμα της Χάνσα Ρόστοκ τον στέλνει πίσω στην Ελλάδα;

Μετά από πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία (έκανε και το πέρασμα του από τη Βρετανία), φόρεσε τη φανέλα ομάδας της δεύτερης κατηγορίας υπογράφοντας εξάμηνο συμβόλαιο, με το αποτέλεσμα όμως να είναι φτωχό, καθώς έγραψε μόλις 11 συμμετοχές με τη Χάνσα Ρόστοκ έχοντας και μια ασίστ.

Από τη πρώτη στιγμή, το ερώτημα ήταν αν πήρε μεταγραφή και στο βάθος υπήρχε η επιστροφή στη Super League 1. Να σημειωθεί ότι στα μέρη μας ο Σταφυλίδης έχει αγωνιστεί μόνο στον ΠΑΟΚ στο παρελθόν, καθώς αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες του δικεφάλου του βορρά, τη χρονιά που στην τεχνική του ηγεσία βρέθηκε ο Λάζλο Μπόλονι.

Με δεδομένη την επιθυμία των ελληνικών συλλόγων για την απόκτηση γηγενών, μήπως ήρθε η στιγμή για τον επαναπατρισμό;

Σταφυλίδης: Το ξεκαθάρισμα της Χάνσα Ρόστοκ τον στέλνει πίσω στην Ελλάδα; Το ξεκαθάρισμα της Χάνσα Ρόστοκ και ο Σταφυλίδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.