Η ατάκα του Μάκη Γκαγκάτση για ισονομία και πρωτάθλημα Τι ανέφερε για την φετινή κούρσα του τίτλου

Ο Μάκης Γκαγκάτσης μιλώντας στη «Δίκη στο OPEN», με αφορμή την υποψηφιότητά του σημείωσε ότι αν υπήρχε περισσότερη ισονομία στο φετινό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ θα κατακτούσε πιο εύκολα τον τίτλο.

«Πιστεύω ότι αν υπήρχε περισσότερη ισονομία, η ομάδα που ήμουν μέχρι πριν από λίγο καιρό, ο ΠΑΟΚ, θα κατακτούσε πιο εύκολα το πρωτάθλημα που τελείωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Παράλληλα ο Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε για την ενδεχόμενη καχυποψία που μπορεί να υπάρχει για την υποψηφιότητά του ως πρόεδρος της ΕΠΟ, αναφέροντας:

«Μπορεί κάποιοι να είναι δύσπιστοι απέναντί μου, γιατί προέρχομαι από τον ΠΑΟΚ. Μέσα από τις πράξεις μας όμως, είμαι σίγουρος, στο τέλος της τετραετίας και οι τέσσερις μεγάλοι πραγματικά θα μας χειροκροτήσουν για αυτά που θα έχουμε καταφέρει».

https://inpaok.com/824283/i-ataka-tou-maki-gkagkatsi-gia-isonomia-kai-protathlima/

 

Γκαγκάτσης: «Δεν υπάρχει συμμαχία ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ!»

Ξεκάθαρη απάντηση στους λασπολόγους
Ο Μάκης Γκαγκάτσης μιλώντας στη «Δίκη στο OPEN», για την υποψηφιότητα του στις εκλογές της ΕΠΟ, έδωσε ξεκάθαρη απάντηση σε όσους λασπολογούν και κάνουν λόγο για συμμαχία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία συμμαχία του Δικεφάλου με τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι έχουν ακουστεί απίστευτα πράγματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Υπήρχε μια σύμπραξη μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ η οποία πλέον δεν υπάρχει. Αποφασίστηκε η κάθε πλευρά να χαράξει τον δρόμο της. Όσον αφορά τον κύριο Ντογιάκο μιλάμε για έναν άνθρωπο που είναι επίτιμος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, είναι θετικό που ακούστηκε το όνομά του για την προεδρία της ΕΠΟ, του έγινε πρόταση, δεν την αποδέχθηκε.

Δεν υπάρχει καμία συμμαχία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, έχουμε διαβάσει απίστευτα πράγματα, η παράταξη που κατεβαίνει αυτή τη στιγμή, πρεσβεύει την δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο, όποιος θέλει να είναι μαζί μας, καλώς να έρθει να ψηφίσει, είτε λέγετε Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, ΑΕΚ, Λαμία κλπ.

Ήταν μια ανοιχτή συγκέντρωση, ο κύριος Σπάθας εκπροσωπεί μια ένωση από τις 56, ήρθε, άκουσε, είναι μια ψήφος από τις ενώσης. Ο κύριος Σπάθας δεν είναι στο ψηφοδέλτιο και θα φανεί αν με ψηφίσεις στις εκλογές τις 22ας Ιουλίου. Την στηρίζει γιατί προφανώς αυτό που πρεσβεύουμε του αρέσει».

https://inpaok.com/824282/gkagkatsis-den-yparchei-symmachia-paok-osfp/

Η ατάκα του Μάκη Γκαγκάτση για ισονομία και πρωτάθλημα Τι ανέφερε για την φετινή κούρσα του τίτλου Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.