Ουκρανικά ΜΜΕ: «Ο Κεντζιόρα μπορεί να πάει στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος». Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης


 Μια νέα διάσταση δίνει ουκρανικό δημοσίευμα στο θέμα της μονιμοποίησης του Τόμας Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ουκρανική ιστοσελίδα sport.24tv.ua ο Πολωνός αμυντικός μπορεί να έρθει με την μορφή της ελεύθερης μεταγραφής στον Δικέφαλο, αν και εφόσον εν τέλει δεν τα βρουν η Ντινάμο με τον ΠΑΟΚ σε μια ανοιχτή διαπραγμάτευση.

Ο Τόμας Κεντζιόρα έχει αναλάβει με την δική του πλευρά τις συζητήσεις με την ουκρανική ομάδα, μιας που με τον ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα αλλά επειδή έχει συμβόλαιο με την Ντινάμο μέχρι τον Δεκέμβριο, απαιτεί μια οικονομική ανταμοιβή για να τον αφήσει να ενεργοποιήσει τν συμφωνία του με τους πρωταθλητές.

«Τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ θέλει να λάβει η Ντινάμο για την πρόωρη λύση του συμβολαίου με τον Τόμας Κεντζιόρα. Ο Πολωνός έχει διορία μία εβδομάδα να συμφωνήσει με την ομάδα του Κιέβου για τη μεταγραφή, διαφορετικά ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει νέο αμυντικό», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και στην συνέχεια προσθέτει: «Ο παίκτης θέλει να κερδίσει μισθό 1.000.000 ευρώ στη νέα του ομάδα. Σημειώνεται ότι ο ελληνικός σύλλογος είναι έτοιμος να πληρώσει 200.000 ευρώ για τον αμυντικό, αν και η Ντιναμό θέλει να λάβει 500.000 ευρώ για τον παίκτη και 500.000 ευρώ ως μπόνους. Εάν οι σύλλογοι δεν έρθουν σε συμφωνία, τότε ο Κεντζιόρα μπορεί να πάει στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος.

Προφανώς αυτό που θίγει το δημοσίευμα της ουκρανικής ιστοσελίδας ειναι ότι ο Κεντζιόρα μπορεί να κάνει χρήση του νόμου της FIFA στις ομάδες που βρίσκονται σε εμπόλεμη ζώνη, που δίνει την δυνατότητα να αποχωρήσουν ως ελεύθεροι για λόγους προσωπικής τους ασφάλειας.

https://www.sfina.gr/oukranika-mme-o-kentziora-mporei-na-paei-ston-paok-os-eleutheros/

Ουκρανικά ΜΜΕ: «Ο Κεντζιόρα μπορεί να πάει στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος». Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 25, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.