ΠΑΟΚ: Τελική αντεπίθεση με Ετζούκε, Μπρεϊθγουέιτ

Ρεπορτάζ: Γ.Ζαΐρης- Γ. Καστάνης

Είναι πολύ σημαντικό για τον Δικέφαλο να λάβει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τις απαντήσεις που προσδοκά, από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Στις αρχές της εβδομάδας που έρχεται, αναμένεται να απαντήσουν οι Ετζούκε και Μπρεθγουέιτ.


 Ο πρώτος έχει δεχθεί πρόταση για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκληρώνεται. Ο Μπρεθγουέιτ έχει ακόμη υποχρεώσεις στην Ισπανία, καθώς θέλει με την Εσπανιόλ να εξασφαλίσουν την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. 

Ο ΠΑΟΚ και προς αυτόν, ήταν ξεκάθαρος και περιμένει απάντηση, αν και οι πιθανότητες δεν είναι μεγάλες. Ως εναλλακτική για τα εξτρέμ, ο Δικέφαλος εξετάζει και την περίπτωση του 24χρονου Σουηδού Πόντους Αλμκβιστ που ανήκει στην Ροστόφ. 

 Σβαμπ, Κεντζιόρα, Τσιφτσής, Θυμιάνης Θυμίζουμε πως οι πρωταθλητές έχουν συμφωνήσει με τον Σβαμπ. Τα έχουν βρει με τον Κεντζιόρα που πρέπει να λύσει το “πρόβλημα” με την Ντιναμό. Είναι προχωρημένο του Τσιφτσή, ενώ ο Θυμιάνης πρέπει να θεωρείται παίκτης της ομάδας.

https://www.metrosport.gr/paok-teliki-eytheia-me-etzouke-breithwoueit-988144

 

ΠΑΟΚ: Τελική αντεπίθεση με Ετζούκε, Μπρεϊθγουέιτ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.