Ανατροπή με Κωνσταντέλια: Δεν πωλείται, κοινή απόφαση Ιβάν - παίκτη! Βόμβα» από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος κατόπιν επικοινωνίας με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, αποφάσισαν από κοινού να απορρίψουν την «χρυσή» πρόταση της Σάλτσμπουργκ!


 

Η Σάλτσμπουργκ έπαιξε τα ρέστα της για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια, έσπασε τα... ταμεία της, κάνοντας στον ΠΑΟΚ μία πρόταση ρεκόρ για τα δεδομένα του club. Μία πρόταση που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί καμία ελληνική ομάδα. Έδειξε με κάθε τρόπο πως θέλει τον μικρό μάγο στο δυναμικό της, στρίμωξε τους πάντες εντός Δικεφάλου. 

Η τελική απόφαση όμως ανήκε σε έναν, στον Ιβάν Σαββίδη. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ επικοινώνησε με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, συζήτησαν μαζί τα «θέλω» του, την προοπτική για το step up και από κοινού αποφάσισαν να μην αποχωρήσει. Να απορρίψουν την «χρυσή» πρόταση των Αυστριακών!

Ο Δικέφαλος ενημέρωσε επίσημα την Σάλτσμπουργκ πως ο παίκτης δεν πωλείται και το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού κλείνει με απίστευτη ανατροπή στο φινάλε που μόνο χαμόγελα αφήνει...

Από πλευράς ΠΑΟΚ επισημαίνουν πως η Σάλτσμπουργκ επέμεινε επί 1.5 χρόνο, βελτιώνοντας συνεχώς τις προσφορές της, ενδεικτικό της διάθεσής της να μην εγκαταλείψει ποτέ. Οι Αυστριακοί είχαν πάρα πολύ σωστή προσέγγιση, χωρίς ποτέ να παρακάμψουν τον ΠΑΟΚ.

Στο τέλος της ημέρας όμως, τα κομπιουτεράκια και οι αριθμοί παρακάμφθηκαν από τον ίδιο άνθρωπο που έβαλε το συναίσθημα μπροστά και πήρε μία απόφαση - σταθμός στην μεταγραφική ιστορία των τελευταίων ετών.

Το χαμογελαστό παιδί του Δικεφάλου θα συνεχίζει να φωτίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, φορώντας τα ασπρόμαυρα!

https://www.sdna.gr/podosfairo/1205541_anatropi-me-konstantelia-den-poleitai-koini-apofasi-iban-paikti


Το μήνυμα του ΠΑΟΚ μετά την παραμονή του Ντέλια: «Χαρούμενο Σάββατο σε όλους!» (pic)

Μπορεί η Σάλτσμπουργκ να έπαιξε τα ρέστα της για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια, κάνοντας στον ΠΑΟΚ μία πρόταση ρεκόρ για τα δεδομένα του club, όμως η καταλυτική παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη ανέτρεψε τα δεδομένα.

Μετά από επικοινωνία που είχε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Κωνσταντέλια πάρθηκε από κοινού η απόφαση για την παραμονή του μικρού «μάγου» στον Δικέφαλο, με την Σάλτσμπουργκ να ενημερώνεται ότι ο «Ντέλιας» δεν είναι προς πώληση.

Λίγη ώρα αργότερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «χτύπησε» μέσα από τα social media, αναρτώντας φωτογραφία του Γιάννη Κωνσταντέλιας, σχολιάζοντας: «Να περάσετε καλά παιδιά! Χαρούμενο Σάββατο σε όλους!»

 

https://www.sdna.gr/podosfairo/1205547_minyma-toy-paok-meta-tin-paramoni-toy-ntelia-haroymeno-sabbato-se-oloys-pic

Ανατροπή με Κωνσταντέλια: Δεν πωλείται, κοινή απόφαση Ιβάν - παίκτη! Βόμβα» από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος κατόπιν επικοινωνίας με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, αποφάσισαν από κοινού να απορρίψουν την «χρυσή» πρόταση της Σάλτσμπουργκ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 08, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.