ΠΑΟΚ: «Ενδιαφέρον για Τισουντάλι» γράφουν στο Βέλγιο (vid). Γιώργος Ζαΐρης

Με ακόμη ένα όνομα συνδέεται ο ΠΑΟΚ, αυτή την φορά με του Ταρίκ Τισουντάλι της Γάνδης. Όπως τονίζεται στη βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad, ο Δικέφαλος για τον 31χρονο Μαροκινό επιθετικό με ολλανδικό διαβατήριο που ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει.

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ταρίκ Τισουντάλι να αποχωρήσει από την Γάνδη αυτό το καλοκαίρι. Ενδιαφέρον για τον 31χρονο επιθετικό δείχνουν ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ και η δευτεραθλήτρια ΑΕΚ. Υπήρξε, επίσης, ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή, της Αλ Ριάντ. Ο Μαροκινός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, αλλά είναι ανοιχτός στο να φύγει.

Από την πλευρά της, η βελγική ομάδα θέλει να εξοικονομήσει το συνολικό μισθολογικό κόστος και δεν είναι απρόθυμη να τον παραχωρήσει. Προς το παρόν, η τιμή φαίνεται να είναι το μοναδικό εμπόδιο», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Het Nieuwsblad στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Ο Τισουντάλι την περασμένη σεζόν κατέγραψε 21 γκολ και 12 ασίστ σε 51 παιχνίδια, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο καλύτερος παίκτης της Γάνδης, με συνολικά 56 γκολ και 30 ασίστ στις 135 εμφανίσεις του.

https://www.metrosport.gr/paok-endiaferon-gia-tisoyntali-grafoyn-sto-velgio-vid-992437

 

ΠΑΟΚ: «Ενδιαφέρον για Τισουντάλι» γράφουν στο Βέλγιο (vid). Γιώργος Ζαΐρης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.