Αυτός είναι ο Ράζβαν Μαρίν (videos). Το who is who του Ρουμάνου χαφ που βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ

Ο Ράζβαν Μαρίν βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε η εκπομπή του FORZA Group TV, PAOK Inside, με την περίπτωσή του να είναι στα υπόψιν των «ασπρόμαυρων» σε περίπτωση που η υπόθεση του Σουαλιό Μεϊτέ συνεχίσει να μην έχει θετική εξέλιξη.

Ο 28χρονος χαφ, που βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ρουμανίας στο Euro 2024 και μάλιστα σκόραρε στο εμφατικό 3-0 επί της Ουκρανίας, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Βιτορούλ, με την οποία κατέγραψε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, έχοντας 83 συμμετοχές, 9 γκολ και 12 ασίστ.

Το 2017 η Σταντάρ Λιέγης έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 4,8 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Μαρίν από την Βιτορούλ, με τον Ρουμάνο χαφ να πραγματοποιεί 104 εμφανίσεις με την βελγική ομάδα έχοντας στο ενεργητικό του 18 γκολ και 22 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι εμφανίσεις του Ράζβαν Μαρίν με την Σταντάρ Λιέγης ανάγκασαν τον Άγιαξ να δαπανήσει 12,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του το 2019, με τον Μάριν να καταγράφει μόλις 17 συμμετοχές έχοντας και 2 ασίστ, για να ακολουθήσει ο δανεισμός του στην Κάλιαρι, που έναν χρόνο αργότερα τον αγόρασε έναντι 10 εκατ. ευρώ.

Στην Κάλιαρι ο Ράζβαν Μαρίν κατέγραψε 76 συμμετοχές, έχοντας 4 γκολ και 12 ασίστ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Έμπολι, με την οποία κατέγραψε στη Serie A, 32 συμμετοχές με ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Πάρτε στα παρακάτω videο μια πρώτη γεύση από τον Ρουμάνο χαφ:

 

 https://inpaok.com/824925/aftos-einai-o-razvan-marin-videos/

Αυτός είναι ο Ράζβαν Μαρίν (videos). Το who is who του Ρουμάνου χαφ που βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 18, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.