Πρωινός Τύπος (5/7): Δυο, τρεις μεταγραφες σε συγκεκριμένες θέσεις ήθελε και θέλει ο Λουτσέσκου και παραμονη/ανανεωση των υπαρχοντων παικτων Σβαμπ, Κεντζιορα, Μειτε.



ΑΡΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ - METROSPORT

Φυσικά, ομάδα η οποία κερδίζει δεν αλλάζει. Πολύ περισσότερο, όταν κερδίζει πρωτάθλημα. Δεν συζητείται καν. αλλά και όταν ανεβαίνουν πλέον οι στόχοι επίπεδο... Τσάμπιονς Λιγκ, ενισχύεται. Δεν το λέμε εμείς... Ή μάλλον, το είπαμε αλλά το λέει - κι αυτό μετρά - ο προπονητής της. Οπότε, τα λόγια (μας) είναι περιττά. Δυο τρεις παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις ήθελε και θέλει ο πρωταθλητής, ήδη μετρά έναν λιγότερο από αυτού μετά την άφιξη του Μαντί Καμαρά, σε ότι αφορά τις μεταγραφές. Δυο, τρεις σε συγκεκριμένες θέσεις ήθελε και θέλει ο Λουτσέσκου - σε ότι αφορά τις παραμονές. Ένας είναι με το ένα πόδι στην παραμονή. Θωμάς Κεντζιόρα λέγεται. Κι άλλος είναι με το ένα πόδι στην αναχώρηση. Σουαλιχό Μεϊτέ λέγεται. Τι σημαίνει αυτό; Καθ' ημάς σημαίνει πως ο Ρουμάνος δεν αρκείται σε μία, δύο μεταγραφές πρώτης γραμμής. Μετρώντας ήδη μία, του Μαντί Καμαρά. Αυτό όμως το οποίο είναι εξαιρετικής σημασίας γεγονός, είναι μία σαφέσταση αναφορά της τεχνικής ηγεσίας του πρωταθλητή. Υπάρχει ο δικός της μεταγραφικός σχεδιασμός, στον οποίο επιχειρεί να ανταποκριθεί η διοίκηση.

Επί του παρόντος, στον πρωταθλητή πάντως, από τους «πέντε στο χέρι» που λέει ο λόγος, οι δύο είναι στον αέρα. Εύλογα εάν δεν πατήσουν γη στην Τούμπα, θα πρέπει τα κενά τους, τα βασικά τους κενά στον πρωταθλητή να καλυφθούν. Τόσο απλά... Και δε λέμε πως διατίθεται χρόνος στον πρωταθλητή, για να διευθετήσει τα μεταγραφική του θέματα. Είναι και πολλά καθώς... στράβωσαν, δίχως δική μου ευθύνη, αυτά με τον Θωμά Κεντζιόρα και τον Σουαλιχό Μεϊτέ. Ο χρόνος τρέχει σε βάρος του πρωταθλητή αλλά κι ο πρωταθλητής δεν κάθεται. Μάχεται! Και τα αποτελέσματά του στο μεταγραφικό μέτωπο θα κριθούν. Εξάλλου εκ των αποτελεσμάτων κρινόμαστε οι άνθρωποι.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1213702_proinos-typos-5/7-ta-problimata-polyteleias-mpartzoka-me-bezenkof-omada-poy

 

Πρωινός Τύπος (5/7): Δυο, τρεις μεταγραφες σε συγκεκριμένες θέσεις ήθελε και θέλει ο Λουτσέσκου και παραμονη/ανανεωση των υπαρχοντων παικτων Σβαμπ, Κεντζιορα, Μειτε. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.