Τα «θέλω» της Γάνδης, του Ταρίκ Τισουντάλι και το... άρωμα Ελλάδας

Όπως κλασικά και παραδοσιακά συμβαίνει κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, παρατηρείται το φαινόμενο ένας ξένος παίκτης να «συνδέεται»  (μεταγραφικά) συγχρόνως με δύο, ακόμα και περισσότερες ελληνικές ομάδες.

Στην προκειμένη περίπτωση ο διεθνής Μαροκινός επιθετικός της Γάνδης, Ταρίκ Τισουντάλι «έπαιξε» - μέσω πρόσφατων δημοσιευμάτων στο Βέλγιο – για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Μπορεί το συμβόλαιο του 31χρονου ποδοσφαιριστή να λήγει το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο το βελγικό κλαμπ δείχνει πρόθυμο να συζητήσει για την…περήφανη πώλησή του προκειμένου να «ζεστάνει» το ταμείο του.

Παρεμπιπτόντως, ο Τισουντάλι προέρχεται από μία άκρως παραγωγική σεζόν με τη φανέλα της Γάνδης, με το κοντέρ να γράφει 21 γκολ (12 ασίστ) σε 51 παιχνίδια.

Συνολικά με την Γάνδη στην οποία αγωνίζεται από τον Φεβρουάριο του ΄21, μετράει 56 γκολ και 28 ασίστ σε 135 ματς.

Κι αυτές ακριβώς οι επιδόσεις είναι που δημιουργούν μεταγραφικό…θόρυβο γύρω από το όνομά του.

Το SDNA «σκάλισε» εκεί ακριβώς που έπρεπε και συγκέντρωσε χρήσιμα tips με επίκεντρο τα «θέλω» τόσο της Γάνδης, όσο και του ποδοσφαιριστή για ένα μεταγραφικό deal το φετινό καλοκαίρι.

Οι οικονομικές απαιτήσεις της Γάνδης κυμαίνονται στα 4 εκατ. ευρώ κι ενώ μέχρι τώρα οι προσφορές που έχουν φτάσει (επίσημα ή ανεπίσημα) από ενδιαφερόμενους συλλόγους κυμαίνονται στα 2 εκατ. ευρώ.

Προϊόντος του χρόνου πάντως υπάρχει η εκτίμηση πως θα μπορούσε να βρεθεί η «χρυσή» - τομή και να υπάρξει «deal done» με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του, ο Τισουντάλι εξασφαλίζει ετησίως 900.000 ευρώ στην βελγική ομάδα και θέλει ένα (νέο) συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1,3 εκατ. ευρώ.

Όσοι ενδιαφερόμενοι προσέλθετε.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1213841_ta-thelo-tis-gandis-toy-tarik-tisoyntali-kai-aroma-elladas

 

Τα «θέλω» της Γάνδης, του Ταρίκ Τισουντάλι και το... άρωμα Ελλάδας Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.