Μαγεία Καμαρά και... reaction από Λουτσέσκου (vids). Με πρόγραμμα υψηλής έντασης ξεκίνησε η 5η ημέρα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Χορστ - Η μαγεία του Καμαρά, το τετ α τετ με τον Κουλιεράκη και οι απαιτήσεις του Λουτσέσκου. Αποστολή στην Ολλανδία

Στο διπλό σημερινό πρόγραμμα προπόνησης, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Ρουμάνο να ζητάει βελτίωση των αντιδράσεων των παικτών τους πριν καν πάρουν την μπάλα, ενώ η έκφραση που χρησιμοποίησε αρκετές φορές ήταν μια από τις αγαπημένες του. «Reaction, reaction, reaction!» φώναζε ο 55χρονος προπονητής των πρωταθλητών προς τους παίκτες, ζητώντας ταυτόχρονα απ' όσους δεν είχαν την μπάλα στην άσκηση να πρεσάρουν σαν να βρίσκονται σε συνθήκες αγώνα. 

«Το πιο σημαντικό όλων είναι αρχικά η δική μας αντίδραση σε όλα, στο να σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε πριν καν να πάρουμε την μπάλα και στην συνέχεια ένα είναι το σίγουρο… reaction, reaction, reaction!», έλεγε μεταξύ άλλων στους παίκτες του την ώρα της άσκησης ο Λουτσέσκου. 

Η μαγεία και το τελείωμα του Μαντί Καμαρά!

Στην εξέλιξη της προπόνησης, οι παίκτες δούλεψαν στο γνωστό «ένας εναντίον ενός» όπου ήταν χωρισμένοι σε αμυντικούς και επιθετικούς,  με στόχο να σκοράρουν σε μεγάλες εστίες (με τερματοφύλακες) και σε μικρές εστίες. Μια από τις αγαπημένες ασκήσεις κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, όχι τόσο των παικτών, αλλά του τεχνικού τιμ που είχε σημαντικό ρόλο με φωνές, παραινέσεις και «μπράβο» σε όσους τα πήγαιναν καλά.

Η φάση της προπόνησης πάντως σε ό,τι αφορά το πρωί της Παρασκευής (5/7) είχε πρωταγωνιστή τον Μαντί Καμαρά. Ο 27χρονος μέσος από την Γουινέα κατά την διάρκεια αυτής της άσκησης του «ένας εναντίον ενός» είχε αντίπαλο τον Εκόνγκ, όπου και του «έσκασε» μια μυθική ποδιά – ντρίμπλα, δείχνοντας μια ακόμα φορά την ποιότητά του. Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγα δευτερόλεπτα μετά την απίθανη ντρίμπλα του, ο Καμαρά με ένα «άρρωστο» τελείωμα με εξωτερικό φάλτσο σκόραρε, κερδίζοντας το χειροκρότημα όσων παρακολουθούσαν το συγκεκριμένο ζευγάρι. 



Τετ α τετ Καρυπίδη – Κουλιέρακη
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Χρήστος Καρυπίδης τα είπε για αρκετή ώρα με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Οι δυο άνδρες βρήκαν την ευκαιρία για μια σύντομη συζήτηση, με τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου να είναι παρών σε κάθε προπόνηση της ομάδας και να έχει συχνά-πυκνά κουβέντες με ποδοσφαιριστές. 

 https://www.sdna.gr/podosfairo/1213772_mageia-kamara-kai-reaction-apo-loytseskoy-vids

Μαγεία Καμαρά και... reaction από Λουτσέσκου (vids). Με πρόγραμμα υψηλής έντασης ξεκίνησε η 5η ημέρα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Χορστ - Η μαγεία του Καμαρά, το τετ α τετ με τον Κουλιεράκη και οι απαιτήσεις του Λουτσέσκου. Αποστολή στην Ολλανδία Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.