Ένα ασφαλές ποδοσφαιρικό περιβάλλον.Τα φιλικά προετοιμασίας πρέπει να τα υπολογίζεις όσο πρέπει. Αν τα δώσεις μεγαλύτερη σημασία από αυτή που πρέπει, μάλλον θα εκτεθείς. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε το πρώτο του φιλικό και κακά τα ψέματα, επιβεβαιώθηκε ένας κανόνας που τον συναντάς και στη προπόνηση.

Η ενδεκάδα που εκτιμάς πως έχει λιγότερα στοιχεία από αυτή που θα μπει μετά, αποδίδει καλύτερα. Όπως και στις προπονήσεις, στο εσωτερικό διπλό, κερδίζουν συνήθως οι αναπληρωματικοί.

Ο ΠΑΟΚ απέναντι στην αξιόμαχη ΑΕΚ Λάρνακας, απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο για ένα ημίχρονο. Με τον Σβαμπ να είναι πραγματικός αρχηγός και τον Οζντόεφ να μπαίνει στο παιχνίδι μετά το 20΄, ο ΠΑΟΚ κατάφερε κυρίως λόγω της δεξιάς του πλευράς με Ότο και Ντεσπόντοφ να βγάλει αρκετούς συνδυασμούς και να κλείσει το ημίχρονο με 2-0.

Στο δεύτερο μπήκε το βαρύ πυροβολικό, όμως παραήταν βαρύ. Λίγο το γεγονός πως οι μεγάλοι σε ηλικία, αυτά τα παιχνίδια τα βαριούνται εδώ που έφτασαν, λίγο το ότι παίζαμε με δύο αριστεροπόδαρα στόπερ, λίγο πως Τσιφτσής, Καμαρά και Γκούμας είναι παιδιά που δεν ανήκουν ακόμη στο γκρουπ, η ομάδα δεν κατάφερε να αποδώσει. Καρ εμέ, αναμενόμενο και όχι ανησυχητικό.

Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Μαντί Καμαρά. Προφανώς και θέλει ρυθμό αφού είχε να παίξει από τον Γενάρη, αλλά είναι θέμα χρόνου να τον αποκτήσει. Είναι μεταγραφή που δεν την φοβάσαι. Περισσότερο ο ίδιος οφείλει να κατανοήσει πως το περιβάλλον της νέας του ομάδας, είναι πολύ διαφορετικό από της προηγούμενης.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα του προέδρου όπως ο Ολυμπιακός. Ο ίδιος ο πρόεδρος της νέας του ομάδας, απλώνει δίχτυ προστασίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι σε ένα περιβάλλον που δουλεύει και προστατεύεται από το κλαμπ.

Προφανώς για τον ίδιο, ήταν κάπως σοκαριστικό αυτό που βίωσε το τελευταίο εξάμηνο. Όμως όταν κατανοήσει πως στη νέα του ομάδα είναι ασφαλής, θα έχει κάνει το πρώτο του μεγάλο βήμα για να ανέβει πνευματικά.

Αυτό ως μία παρατήρηση, γιατί διαβάσω διάφορα για τον χαρακτήρα του. Ο ΠΑΟΚ δουλεύει έτσι ώστε όλα τα παιδιά να παρουσιάσουν την καλύτερη πτυχή αυτού.

Στα μεταγραφικά, πραγματικά δεν κουνιέται φύλλο. Του Μπρέθγουέιτ απομακρύνεται γιατί ο Δανός μάλλον σνομπάρει την Ελλάδα, χωρίς να έχει βέβαια κάποια καλύτερη πρόταση από του ΠΑΟΚ, στους χαφ υπάρχει στασιμότητα, ενώ με τον Κεντζιόρα ότι και να πούμε, εξέλιξη δεν υπάρχει.

Αυτό που φαίνεται να αναζωπυρώνεται είναι του Μεϊτέ γιατί ο Γάλλος μάλλον δεν βρίσκει τα λεφτά που ψάχνει. Απλά θα πρέπει ο ίδιος να κάνει το βήμα, γιατί τον ΠΑΟΚ τον βλέπω λίγο ενοχλημένο από την στάση του.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1213286_ena-asfales-podosfairiko-periballon

 

Ένα ασφαλές ποδοσφαιρικό περιβάλλον.Τα φιλικά προετοιμασίας πρέπει να τα υπολογίζεις όσο πρέπει. Αν τα δώσεις μεγαλύτερη σημασία από αυτή που πρέπει, μάλλον θα εκτεθείς. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 04, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.