Τζόγος, θολούρα και αβεβαιότητα στις μεταγραφές. Δημήτρης Μπούζας

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε ιδιαίτερες διευκρινήσεις για του λόγου το αληθές. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Η μεταγραφική δραστηριότητα στα χειρότερα της. Πολύς θόρυβος… χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχουν και ανάλογα αποτελέσματα. 

Οι προσπάθειες που καταβάλλονται και βλέπουν το φως της δημοσιότητας, εν πολλοίς θυμίζουν «απονενοημένα διαβήματα». Το σύνολο των προτάσεων «άηχο» και κενό ουσίας, χάνεται εύκολα στις περισσότερες των περιπτώσεων. Η θολούρα εμφανέστατη, παρουσιάζει ενίοτε συμπεριφορές περίεργες, που δεν διαφέρουν από τις αντίστοιχες ενός τζόγου. Σε πρώτη φάση, επιχειρώντας να προσεγγίσεις αυτές τις ιδιαιτερότητες στο μεταγραφικό παζάρι, νιώθεις απογοήτευση. Λες στον εαυτό σου ότι ο χρόνος υπάρχει ίσως αλλάξουν τα πράγματα γιατί δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ βρίσκεται μακριά από τους προγραμματισμένους στόχους του. Θυμηθείτε ποιοι ήταν αυτοί στο ξεκίνημα της σεζόν, χωρίς να ξεχάσετε ότι οι υπεύθυνοι λόγω των εμφανέστατων κενών που υπήρχαν στο ρόστερ και επιπρόσθετα το γεγονός ότι η ομάδα σαν πρωταθλήτρια έχει μεγαλύτερες ανάγκες ενίσχυσης, είχαν ανεβάσει τον «αριθμό» σε ένα συγκεκριμένο ύψος. Το οποίο όμως σήμερα όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, φαντάζει απρόσιτο. 

Ούτε η αρχική απαίτηση του κόουτς να έχει δηλαδή τις 3-4 νέες προσθήκες από την αρχή της προετοιμασίας κατέστη δυνατή ουτε η ανανεωση των Κεντζιορα/Μειτε ηρθε ακομα. Ευτυχώς που έπεσε σαν «θείο δώρο» η περίπτωση του Μαντί Καμαρά και με το «σύστημα» των φίλα προσκείμενων δημοσιογράφων που βάφτισαν νέες μεταγραφές τις επεκτάσεις συμβολαίων, τις οποίες θεωρούσαν ως σίγουρες και κάπως επιχειρήθηκε να εξισορροπηθεί η κατάσταση.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι ικανοποιημένος ο Λουτσέσκου. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι κινήθηκε με τον Κετζιόρα, ενώ όσο για την υπόθεση του σέντερ φορ, εδώ έγινε το μεγάλο μπέρδεμα και φάνηκε πόσο απρογραμμάτιστοι είναι ορισμένοι, με το να αδυνατούν σήμερα να απαλλαγούν από τον Σαμάτα, εξαιτίας του ανορθόδοξου και αντιποδοσφαιρικού δανεισμού του νεαρού Τζίμα. Όσο για την περίπτωση του επιλεγμένου φορ ποιότητας Μπρέιθγουεϊτ, ουδέν νεότερο. Ξέχωρα από το γεγονός ότι όπως όλα δείχνουν η διαφορά μεταξύ προσφοράς και απάντησης είναι χαώδης. Οι διαρροές νέων ονομάτων – το ένα πίσω από το άλλο – συνεχίζονται χωρίς να διαψεύδονται, αλλά ούτε και να επιβεβαιώνονται.

ΥΓ: Ο επί σειρά ετών χορηγός σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος, μπαίνει στο Δ.Σ της ΚΑΕ για να βοηθήσει τον Χατζόπουλο, στην δύσκολη προσπάθεια του να δώσει όραμα στο ΠΑΟΚτσήδικο μπάσκετ.

https://www.metrosport.gr/tzogos-tholoyra-kai-avevaiotita-stis-metagrafes-998864

 

Τζόγος, θολούρα και αβεβαιότητα στις μεταγραφές. Δημήτρης Μπούζας Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 04, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.