Ο Λουτσέσκου… φωτογράφισε Κεντζιόρα και Μεϊτέ. Στις δηλώσεις του μετά το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού τόνισε την ικανοποίησή του για την πορεία της προετοιμασίας είπε και κάτι άλλο. Που αφορά στο ρόστερ.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ

«Η ιδέα μου είναι ότι θα έπρεπε να είχαμε κρατήσει όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες από πέρυσι και να προσθέσουμε 2,3 για να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Σε σχέση με πέρυσι μας λείπουν τρεις παίκτες, έχουμε συζήτηση να επιστρέψει ο ένας και ελπίζω και ένας ακόμη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός, “φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τους Τόμας Κεντζιόρα και Σουαλιό Μεϊτέ.

Σε ό,τι αφορά τον Πολωνό αμυντικό, το προηγούμενο διάστημα εκείνο που προέκυπτε ήταν πως γεφυρώνεται σιγά-σιγά το χάσμα στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ντιναμό Κιέβου, η οποία κινδυνεύει να χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο τον ερχόμενο Δεκέμβριο, όταν λήγει το συμβόλαιό του με την ουκρανική ομάδα.

Για τον Γάλλο μέσο, η απόφασή του να ψάξει μία καλύτερη οικονομικά πρόταση στη Σαουδική Αραβία, κυρίως, ενόχλησε τον «Δικέφαλο του Βορρά», αφού η πλευρά του παίκτη ήταν εκείνη που έβαλε τους ιθύνοντες του συλλόγου σε διαδικασία συζητήσεων με την Μπενφίκα, με τη συμφωνία να επιτυγχάνεται, και τελικά η πλευρά Μεϊτέ να ψάχνει κάτι καλύτερο.

Αμφότερες οι περιπτώσεις παραμένουν ανοικτές.

https://www.sfina.gr/o-loutseskou-fotografise-kentziora-kai-meite/

Ο Λουτσέσκου… φωτογράφισε Κεντζιόρα και Μεϊτέ. Στις δηλώσεις του μετά το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού τόνισε την ικανοποίησή του για την πορεία της προετοιμασίας είπε και κάτι άλλο. Που αφορά στο ρόστερ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 04, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.