ΠΑΟΚ: Δύσκολη περίπτωση ο Καρβάλιο αλλά την κοιτάζουν οι «ασπρόμαυροι»

Με τον Σουαλιό Μεϊτέ να μην απαντά ψάχνοντας για προτάσεις που θα ξεπερνούν τα 2.000.000, στον ΠΑΟΚ κοιτάζουν και την περίπτωση του Γουίλιαμ Καρβάλιο, γνωρίζοντας πως μόνο εύκολη δεν είναι.

Με στόχο την παρθενική συμμετοχή σε ομίλους Champions League, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του, κοιτάζοντας φυσικά και την μεταγραφική ενίσχυση. Αρχικά οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν κρύψει πως θέλουν να παραμείνει ο Σουαλιό Μεϊτέ, με τον Γάλλο ωστόσο να μην έχει απαντήσει ακόμα και τον μάνατζέρ του να ψάχνει προτάσεις που θα ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν από την άλλη να περιμένουν για μεγάλο διάστημα και είναι λογικό να κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις. Μια από αυτές που σίγουρα μόνο εύκολη δεν είναι, είναι και ο Γουίλιαμ Καρβάλιο. Ο 32χρονος που είναι γεννημένος στην Αγκόλα αλλά αγωνίστηκε σε 80 παιχνίδια με την Εθνική Πορτογαλίας, δεν υπολογίζεται από την Μπέτις για τη νέα χρονιά.

Ωστόσο το κασέ του είναι αρκετά υψηλό με τους Θεσσαλονικείς να περιμένουν πιστεύοντας πως όσο περνάνε οι μέρες θα πέφτει. Είναι μια δύσκολη όπως αναφέραμε περίπτωση, με τον Μεϊτέ να παραμένει βέβαια η πρώτη λύση, καθώς είναι ποδοσφαιριστής που έδειξε πέρσι την αξία του συμβάλλοντας με την παρουσία του τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ποιος είναι ο Καρβάλιο

Ο 32χρονος Γουίλιαμ Καρβάλιο είναι αμυντικό χαφ και ξεκίνησε την καριέρα του στην Σπόρτινγκ, από την οποία δόθηκε δανεικός στην Μπριζ, αφού πρώτα με τους «δράκους» είχε 143 συμμετοχές και 10 γκολ. Μετά το Βέλγιο πήγε στην Ισπανία και την Μπέτις με την οποία είχε συνολικά 158 παιχνίδια και 8 τέρματα. Όσον αφορά την Εθνική Πορτογαλίας έχει παίξει σε όλες τις μικρές Εθνικές (Κ17, 18, 19, 20, 21) και με τους Άνδρες έχει 80 συμμετοχές και 5 γκολ.

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2350304/paok-dyskoli-periptosi-o-karbalio-alla-tin-koitazoyn-oi-aspromayroi

 

ΠΑΟΚ: Δύσκολη περίπτωση ο Καρβάλιο αλλά την κοιτάζουν οι «ασπρόμαυροι» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.