Με Σβαμπ - Καμαρά οι δοκιμές Λουτσέσκου, φιλικό Νο2 για τον ΠΑΟΚ. Το δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους θα δώσει ο ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου (17.00, Νοvasports 2), απέναντι σε μια ομάδα που σε μια εβδομάδα από τώρα ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της, την Χιμπέρνιαν.

Για την ιστορία, η Χιμπέρνιαν θα είναι η 3η ομάδα από την Σκωτία που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ σε λιγότερο από έναν χρόνο αφού είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια με την Χαρτς και την Αμπερντίν. Οι «Χιμπς» τερμάτισαν πέρσι στην 7η θέση της βαθμολογίας στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα και δεν έχουν ιδιαίτερες αλλαγές από το περσινό ρόστερ τους, ωστόσο, έχουν νέο προπονητή, καθώς ο πρώην παίκτης της ομάδας, Ντέιβιντ Γκρέι, στα 36 του, ανέλαβε την ομάδα στις αρχές του καλοκαιριού. Ονόματα γνωστά στο ρόστερ της δεν υπάρχουν, ωστόσο, διατήρησε στην ομάδα τους παίκτες που ξεχώρισαν πέρσι και που της πρόσφεραν περισσότερα από τα μισά γκολ. Οι Μπόιλ (11), Μαολιντά (11), Γιουάν (10 γκολ και 10 ασίστ) και Βέντε (8) είναι κανονικά στο ρόστερ, όντας οι σταθερές για την Χιμπέρνιαν.

Σε κάθε περίπτωση το σημερινό φιλικό είναι μια ακόμη καλή ευκαιρία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ώστε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενώ παράλληλα θα παρατάξει διαφορετικές ενδεκάδες από εκείνες που έπαιξαν στο ματς με την ΑΕΚ Λάρνακας την περασμένη Τετάρτη. Εφόσον οι χθεσινές (5/6) δοκιμές ενδεκάδων επιβεβαιωθούν το απόγευμα και στον αγωνιστικό χώρο, τότε θα κάνει το ντεμπούτο του ο Κώστας Θυμιάνης που δεν είχε παίξει στο πρώτο φιλικό ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως λειτουργεί ως δίδυμο αυτό των Καμαρά-Σβαμπ αφού δεν είχαν παίξει μαζί στο πρώτο ματς ενώ στην ίδια ενδεκάδα θα είναι και οι Κουλιεράκης-Εκόνγκ στο κέντρο της άμυνας. Σταθερά εκτός θα είναι ο Γιάννης Κωνστανέλιας, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αναμένεται να ενσωματωθεί την Δευτέρα με το γκρουπ.

Οι δοκιμές του Λουτσέσκου με φόντο την Χιμπέρνιαν

Όπως φάνηκε μέσα από το οικογενειακό «διπλό» που ακολούθησε των ασκήσεων τακτικής, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει την μια ενδεκάδα με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τον Σάστρε στα δεξιά και τον Ράφα Σοάρες στα αριστερά. Κεντρικό  αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Εκόνγκ με τον Κουλιεράκη, αυτοί δηλαδή που είχαν αρχίσει την περσινή σεζόν στα πρώτα επίσημα ματς. Μπροστά τους θα είναι ο Σβαμπ με τον Καμαρά ενώ στο ένα άκρο της επίθεσης θα είναι ο Τάισον από τα αριστερά και στο άλλο ο Ντεσπόντοφ με τον Μπράντον Τόμας στην κορυφή και τον Μουργκ πίσω από τον Ισπανό φορ.

Η δεύτερη ενδεκάδα θα είναι με τον Ταλιχμανίδη στην εστία, στα δεξιά θα είναι ο Ότο ενώ ο Θυμιάνης θα παίξει ως δεξί στόπερ με τον Μιχαηλίδη στα αριστερά. Στα αριστερά της άμυνας θα βρεθεί ο Ραχμάν Μπάμπα ενώ στα χαφ ο Τσιγγάρας με τον Οζντόεφ. Ο Γκούμας θα είναι πίσω από τον Σαμάτα ενώ δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Βιεϊρίνια και στα αριστερά ο Κουαλιάτα. Στο οικογενειακό «διπλό» δεν έπαιξαν οι Τσαούσης, Σμυρλής, Τσοπούρογλου, όπως και ο Νάσμπεργκ.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1213948_me-sbamp-kamara-oi-dokimes-loytseskoy-filiko-no2-gia-ton-paok

 

Με Σβαμπ - Καμαρά οι δοκιμές Λουτσέσκου, φιλικό Νο2 για τον ΠΑΟΚ. Το δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους θα δώσει ο ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου (17.00, Νοvasports 2), απέναντι σε μια ομάδα που σε μια εβδομάδα από τώρα ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της, την Χιμπέρνιαν. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.