ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ> Υπόθεση Μεϊτέ: Παραμένουν υψηλές οι απαιτήσεις του. Η προσέγγιση από την πλευρά του παίκτη και τα οικονομικά δεδομένα

Η υπόθεση του Σουαλιό Μεϊτέ παραμένει ζωντανή για τον ΠΑΟΚ, εφόσον ούτε ο παίκτης έχει βρει ομάδα ούτε οι «ασπρόμαυροι» έχουν καλύψει το κενό της θέσης.

Ο Γάλλος μέσος δεν κατάφερε να βρει τις προτάσεις που έψαχνε, άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ, με αποτέλεσμα η πλευρά του να προσεγγίσει ξανά τον ΠΑΟΚ μέσω μηνυμάτων. Όμως, η αλήθεια είναι πως δεν έχει διαφοροποιήσει καθόλου τις οικονομικές του απαιτήσεις, προκειμένου να υπογράψει στον Δικέφαλο.

Ο ίδιος παραμένει κοντά στο 1,8 εκατομμύρια ετησίως, την ώρα που και ο ΠΑΟΚ δεν ανεβάζει την πρόταση του, προσφέροντα το νούμερο που εκτιμά ότι πρέπει να δώσει. Τόσο για λόγους ρεαλισμού, με την αξία του παίκτη, όσο και για να διατηρηθεί η ισορροπία στο εσωτερικό της ομάδας, με τις αμοιβές των ποδοσφαιριστών.

Το θέμα παραμένει ανοιχτό και θα προχωρήσει μόνο εφόσον ο Μεϊτέ ρίξει τις απαιτήσεις του. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να εξετάζει την αγορά, με περιπτώσεις μέσων που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να υπάρχει ακόμη κάποια θετική εισήγηση από τον προπονητή.

https://www.paok24.com/metagrafes/502305/ypothesi-meite-paramenoyn-ypsiles-oi-apaitiseis-toy/

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ> Υπόθεση Μεϊτέ: Παραμένουν υψηλές οι απαιτήσεις του. Η προσέγγιση από την πλευρά του παίκτη και τα οικονομικά δεδομένα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.