ΠΑΟΚ: Η τελική συμφωνία για την μεταγραφή Κεντζιόρα. Κώστας Πετρωτός

Ο Τόμας Κεντζιόρα είναι πλέον παίκτης που ανήκει στον ΠΑΟΚ και όχι με δανεισμό από την Ντιναμό Κιέβου και για να συμβεί αυτό χρειάστηκε ο Δικέφαλος να διπλασιάσει σχεδόν το ποσό που έδωσε στον Κεντζιόρα, για να του καλύψει οφειλόμενα της ουκρανικής ομάδας. 

Αρχικά, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είχε προτείνει να καλύψει ένα ποσό 200.000 ευρώ που αφορά σε οικονομική διαφορά του Πολωνού με την Ντιναμό, ωστόσο, για να διευκολύνει την διαπραγμάτευση του 30χρονου αμυντικού με την ουκρανική ομάδα για να βρουν την χρυσή τομή και να μείνει ελεύθερος, χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ να ανεβάσει το συνολικό ποσό περίπου στα 400.000 και αυτό βοήθησε για να «ξεκλειδώσουν» οι εξελίξεις.

ADVERTISEMENT

Ο Κεντζιόρα συμφώνησε να μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό στην οποία είχε πάει το 2017 και έχει γράψει την δική του ιστορία και πλέον θα ενεργοποιηθεί και η συμφωνία που έχει κάνει με τον ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (για να ισχύσει και ο τρίτος χρόνος συνεργασίας θα πρέπει να συντρέξουν κάποιες προϋποθέσεις) έναντι 900.000 ευρώ ετησίως.

https://www.metrosport.gr/paok-i-teliki-symfonia-gia-tin-metagrafi-kentziora-1001058

 

ΠΑΟΚ: Η τελική συμφωνία για την μεταγραφή Κεντζιόρα. Κώστας Πετρωτός Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.