Σύνδεσμοι ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση με κεραυνούς κατά της ΕΛ.ΑΣ-Τι ζητούν από την ΠΑΕ

Ανακοίνωση με κεραυνούς κατά της ΕΛ.ΑΣ από τους ΣΦ ΠΑΟΚ, που στρέφονται κατά της αστυνομίας μετά τα περιστατικά αστυνομικής βίας που υπήρξαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς έξω από τη Θύρα 4.

  • Αναλυτικά:

«Το πρωτάθλημα αρχίζει και ο μπάτσος τριγυρίζει, κυνηγάει τα παιδάκια μες της Τούμπας τα στενά…

Από το χουντικό Νόμο Ορφανού ακόμα, πολλά χρόνια πίσω, σαν οπαδικό κίνημα προσπαθήσαμε με διάφορους τρόπους αντίδρασης να δώσουμε και στον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας να καταλάβει, πως οι Νόμοι δεν ψηφίζονται ούτε για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα, ούτε για να ελεγχθούν όλοι όσοι εισέρχονται σε αυτά, ούτε για να προοδεύσει το ποδόσφαιρο ή ο αθλητισμός γενικότερα στη χώρα μας.

Για ακόμα μια φορά, ο νέος τρομονόμος επιβάλλει την τοποθέτηση νέων καμερών υψηλής ευκρίνειας, λες και οι προηγούμενες κάμερες δεν οδήγησαν σε δεκάδες συλλήψεις και τραβήγματα, ονομαστικό εισιτήριο το οποίο υπάρχει εδώ και πάνω από μια δεκαετία, προφυλακίσεις και πρόστιμα για αμελητέες παραβάσεις και για ψύλλου πήδημα.

Είναι ξεκάθαρο, πως ο συγκεκριμένος νόμος έχει αποκλειστικά εκδικητικό χαρακτήρα απέναντι στους οπαδούς οι οποίοι μέσα από τις κερκίδες των γηπέδων, βρίσκουν την δυνατότητα να εκφράζουν την αντίθεσή τους απέναντι σε όλα όσα η εκάστοτε κυβέρνηση πράττει.

Σκοπός τους είναι να μην πηγαίνει ο κόσμος στα γήπεδα γιατί είναι το μόνο μέρος που μπορεί να φωνάξει ελεύθερα, να αντιδράσει για όσα ζει στη καθημερινότητα του ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει με αγνή αγάπη την ομάδα του.

Για να μπορέσει ωστόσο το πλάνο να δουλέψει, θα πρέπει να υπάρχουν και αυτοί που θα υλοποιήσουν τον επιχειρησιακό σχεδιασμό.

Αυτό τον ρόλο όπως πάντα έχει αναλάβει η πάντα πρόθυμη για ξυλοδαρμούς και εκδίκηση Ελληνική Αστυνομία η οποία δε θα κατανοήσει ποτέ πως πληρώνεται από Έλληνες φορολογούμενους για να τους προστατεύει και όχι για να τους δέρνει, να τους τραμπουκίζει, να τους τρομοκρατεί και να τους πετάει χημικά αγνώστου προέλευσης και ημερομηνίας.

Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν πως είναι πλέον μονόδρομος η απεμπλοκή τους από το γήπεδο μας, γιατί η παρουσία τους όχι μόνο προκαλεί, αλλά δημιουργεί εντάσεις και επεισόδια.

Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, πως δεν είναι δυνατόν σε ένα γήπεδο με 18.000 ονομαστικά εισιτήρια διαρκείας περίπου, να μην μπορούν οι κάτοχοι τους όχι μόνο να εισέλθουν σε αυτό, αλλά να μην μπορούν καν να το προσεγγίσουν. Αν ο σκοπός της κυβέρνησης είναι να αδειάσει τα γήπεδα από κόσμο το πέτυχε. Αν ο σκοπός της είναι να διώξει τις οικογένειες από αυτά, το πέτυχε επίσης.

Συγχαρητήρια, καταφέρατε να διώξετε πατεράδες με τα παιδιά τους, καταφέρατε να διώξετε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που αδυνατούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ταυτοποίησης, θα καταφέρετε να διώξετε και όλους αυτούς που αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας σύμφωνα με όσα εσείς ορίσατε και πρέπει για να καταφέρουν να μπουν στο γήπεδο μας, να αντιμετωπίσουν τραμπουκισμούς, απειλές και ξυλοδαρμούς από το μακρύ σας χέρι.

Ο νέος αθλητικός – εισπρακτικός τρομονόμος της «συμμορίας» που κυβερνά, δε υπόσχεται πλέον προστασία. Επιστρατεύει εισπράκτορες και ταμίες.

Αλήθεια, τόσο χρήμα που θέλει να εισπράξει από τους υποψήφιους χούλιγκαν ηλικίας 5 έως 15 ετών δε θα ξέρει τι να το κάνει.

Και όταν δεν εισπράττει κυνηγάει ανήλικα και τα ωθεί σε σημείο να πηδάνε από γέφυρα ύψους 5 μέτρων με κίνδυνο να τραυματιστούν σοβαρά ή θανάσιμα ή τα κυνηγάει μέσα σε κεντρικό δρόμο με κίνδυνο τη ζωή τους.

  • Αλήθεια στο δικό σας ζύγι πόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή ενός αστυνομικού, ενός πολιτικού και πόσο ενός οποιαδήποτε άλλου ανθρώπου;

Την απάντηση την ξέρουμε καλά και η υποκρισία σας περισσεύει. Την Πέμπτη που μας πέρασε στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι με τους Ιρλανδούς, το μακρύ χέρι της πολιτείας εκτός των άλλων, έφτασε σε σημείο να τραμπουκίσει μητέρα που μαζί με τον 14χρονο γιο της έκαναν το μέγα λάθος, ως κάτοχοι εισιτηρίου, να έχουν την απαίτηση να λειτουργεί η εφαρμογή ταυτοποίησης για να μπουν στο γήπεδο.

Υπάρχουν δεκάδες περιστατικά, υπάρχουν βίντεο και εικόνες που αποδεικνύουν όχι μόνο πως δεν υπήρχε επίθεση κουκουλοφόρων όπως ψευδώς αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία στην ανακοίνωση της, αλλά απρόκλητη επίθεση σε μικρά παιδάκια, από ψευτοσερίφηδες, που βρήκαν την δύναμη να βγάλουν την φούστα που φόρεσαν στο περσινό παιχνίδι με την αεκ, στο οποίο ανώτατος αξιωματικός της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας απέκτησε μελιτζανί χρώμα από το σφίξιμο του λαιμού που του προκάλεσε ο αντίπαλος προπονητής. Αλήθεια υπάρχει έστω ένας πολίτης αυτής της χώρας που πιστεύει πως αν είχε λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο δεν θα ήταν σήμερα προφυλακιστέος ανεξάρτητα από το ποια ομάδα υποστηρίζει;

  • Εκεί λοιπόν, η λαλίστατη σήμερα Ελληνική Αστυνομία, έχασε τη μιλιά της, τα ανώτερα στελέχη της σφύριζαν αδιάφορα, οι συνδικαλιστές αστυνομικοί αγνόησαν το περιστατικό, φόρεσαν όλοι μαζί τις φουστίτσες τους, και συνέχισαν παραπέρα. Λίγους μήνες μετά, αποφάσισαν πως έγιναν άντρες πάλι, απέναντι σε ανήλικα παιδάκια, πατεράδες και μητέρες.
  • Καλούμε την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. να αιτηθεί επίσημα την απομάκρυνση από το γήπεδο των αστυνομικών δυνάμεων, σύμφωνα με όσα λένε και οι ίδιοι στην ανακοίνωση τους.
  • Καλούμε την Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης να απέχουν από την φρούρηση των γηπέδων, αφού αυτό θέλουν και οι ίδιοι σύμφωνα με τις κινητοποιήσεις τους και τις ανακοινώσεις τους, και να αφήσουν τις υπόλοιπες πίπες που γράφουν.
  • Καλούμε την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. να μην μείνει στα λόγια και στις διαρροές αλλά να διασφαλίσει με πράξεις πως οι οπαδοί της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν χρήση των εισιτηρίων τους, χωρίς να αντιμετωπίζονται από την κυβέρνηση και το μακρύ της χέρι ως εν δυνάμει εγκληματίες και πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
  • Καλούμε την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. να αναλάβει πρωτοβουλίες, να συγκαλέσει συνάντηση με όλους τους φορείς και τις υπόλοιπες ομάδες, έτσι ώστε να αναλάβουν οι ίδιες οι ομάδες την φύλαξη των γηπέδων τους. Θα πρέπει να γνωρίζουν καλά πως πρωταρχικό τους μέλημα είναι ο σεβασμός στον κόσμο που τους τιμάει με την παρουσία του, τη φωνή του, τα χρήματα του και την εδώ και δεκαετίες αυτοθυσία του.

Τέλος, θα θέλαμε να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα τόσο στην κυβέρνηση και το μακρύ της χέρι, όσο και στους λοιπούς ενδιαφερόμενους, που καλοβλέπουν τα όσα διαδραματίζονται, πως εμείς δε θα σας κάνουμε το χατίρι, θα παραμείνουμε ο εφιάλτης σας και θα είμαστε σε κάθε γήπεδο πιστοί, σε όσα πρεσβεύουν τα 4 γράμματα για να καταφέρουμε και φέτος να βάψουμε τη χρονιά ασπρόμαυρη.

1926 λόγοι Περηφάνιας
1926 λόγοι Αντίστασης
1926 λόγοι Ονείρου
1926 λόγοι Κατάκτησης», καταλήγει η ανακοίνωση…

 

Σύνδεσμοι ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση με κεραυνούς κατά της ΕΛ.ΑΣ-Τι ζητούν από την ΠΑΕ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 24, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.