Η επόμενη μέρα του αποκλεισμού. Το ρεπορτάζ για όλα τα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα του Δικεφάλου...

Το σοκ της στιγμής και της απώλειας ενός στόχου έχει επόμενη μέρα κι εκεί χρειάζεται διαχείριση. Ποιες είναι οι πληροφορίες για τα ζητήματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ και το ρόστερ του μπαίνοντας στην τελική ευθεία των μεταγραφών…

Κατ αρχάς ο Ιβάν Σαββίδης που έχει πάντα τον τελευταίο λόγο, είναι απρόβλεπτος. Εκεί που όλοι μπορεί να λένε… «βάλε φρένο» εκείνος μπορεί να πάρει εντελώς άλλη απόφαση.

Αυτη τη στιγμή πάντως με τον ΠΑΟΚ να μην υπολογίζει στα πολλά έσοδα του Champions League, όλα δείχνουν ότι θα αποφευχθούν οι μεγάλες υπερβάσεις. Για παράδειγμα θεωρείται δύσκολο να δοθούν δύο εκατομμύρια για ετήσιο συμβόλαιο παίκτη. Παρεμπιπτόντως τα έσοδα του Europa League σε σχέση με το Conference δεν είναι πολύ διαφορετικά.

Κάπως έτσι η λύση Ζιγκό για τα στόπερ γίνεται πιο δύσκολη, ενώ από πίσω αυτή τη στιγμή δεν είναι αρκετές οι εναλλακτικές και δεν έχει προχωρήσει προς το παρόν κάποια τέτοια περίπτωση.

Χρειαζεται μεγαλύτερη και εκτενέστερη αναζήτηση.

Στα χαφ η περίπτωση Μπακαγιόκο δεν έχει εγκριθεί απολύτως από όλους στον ΠΑΟΚ. Ακόμη δηλαδή δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση ότι αυτός είναι ο εκλεκτός, ότι εκεί πρέπει να πέσει όλο το βάρος. Το κυρίαρχο θέμα είναι αγωνιστικό κι έχει να κάνει με το γενικό στυλ του και αν μπορεί να αναγεννηθεί.

Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει χαφ και στόπερ, αλλά θα χρειαστεί χρόνος και μάλλον αρκετές ακόμη επιλογές για να διαλέξει η ομάδα την καλύτερη.

Για τον Κουλιεράκη όλοι έχουν αντιληφθεί πόσο σοβαρό και μεγάλο είναι το ενδιαφέρον της Άιντραχτ που θα επιμείνει μέχρι τέλους Αυγούστου. Εκεί θα κριθεί η υπόθεση. Ό τι και αν γίνει δηλαδή, θα γίνει στα τέλη Αυγούστου και σήμερα αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε.

Η αναζήτηση για αριστερό μπακ συνεχίζεται και η αλλαγή παραμένει ανοικτή. Μαζί συνεχίζεται και η προσπάθεια απόκτησης πιο νεαρών παικτών.

Αυτή είναι η γενική εικόνα, άμεσα δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει μεταγραφή ή αποχώρηση και ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη αρκετή δουλειά να κάνει για να κλείσει το ρόστερ του με κύρια προτεραιότητα να αυξηθούν οι ποιοτικές επιλογές στις δύο κυρίως θέσεις που υπάρχει ανάγκη.

https://www.paok24.com/podosfairo/508014/i-epomeni-mera-toy-apokleismoy/

 

Η επόμενη μέρα του αποκλεισμού. Το ρεπορτάζ για όλα τα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα του Δικεφάλου... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 14, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.