Η απάντηση Λουτσέσκου για Τσάλοφ-Τισουντάλι και ο Καμαρά. Οι σημαντικές απαντήσεις του Ρουμάνου τεχνικού

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε τις δικές του απαντήσεις για όλα, με φόντο το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε και μεταξύ άλλων, μίλησε και για την ετοιμότητα των Τσάλοφ και Τισουντάλι, αλλά και για τον Καμαρά.

Δε νομίζω πως μπορούμε να δώσουμε μία ακριβή απάντηση για τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Την καλύτερη εκδοχή τους θα τη δείτε τον Οκτώβρη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν την ποιότητα ή την ικανότητα να βρίσκονται στη συνεχόμενη ροή. Χθες είχαμε μία τακτική άσκηση, την οποία ο Τσάλοφ έκανε δεύτερη φορά ουσιαστικά και ο Τισουντάλι τρίτη.

Μπορουσες να καταλάβεις ότι η ροή των κινήσεων δεν ήταν αυτή που θέλουμε στον μέγιστο βαθμό, παρόλα αυτά σε ένα παιχνίδι που ακολούθησε στην προπόνηση καταλάβαινες ότι είναι παίκτες με ποιότητα κι αυτό μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία. Είναι μία διαδικασία που περνούν οι ποδοσφαιριστές και παίρνοντας αυτά τα ερεθίσματα βελτιώνονται”, ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός για τους δύο πρώτους και συνέχισε, μιλώντας για τον Καμαρά:

Έχουμε μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο ενσωματώνεται. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που βελτιώνονται, που δεν αφορούν την ποιότητά του, αλλά την τακτική κατανόηση και το τι ζητάμε εμείς μέσα στο γήπεδο“.

https://www.paok24.com/podosfairo/507702/i-apantisi-loytseskoy-gia-tsalof-tisoyntali-kai-o-kamara/

 

Η απάντηση Λουτσέσκου για Τσάλοφ-Τισουντάλι και ο Καμαρά. Οι σημαντικές απαντήσεις του Ρουμάνου τεχνικού Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.