ΠΑΟΚ: «Σπάει» τα κοντέρ ο Κοτάρσκι (pic). Κομβικός και πολύτιμος για τον ΠΑΟΚ ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, «σπάει» τα κοντέρ, με το CIES να τον κατατάσσει σε μια πολύ κλειστή ομάδα τερματοφυλάκων παγκοσμίως.


 Σύμφωνα με το report του Διεθνούς Παρατητηρίου Ποδοσφαίρου, ο Κροάτης τερματοφύλακας του Δικεφάλου βρίσκεται στο top5 των νεαρών γκολκίπερ σε 63 πρωταθλήματα ανά τον κόσμο (με εξαίρεση τις πέντε μεγάλες ευρωπαϊκές λίγκες) με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στην ομάδα τους.

Ο «Ντομ», όπως αναφέρει το CIES, βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής λίστας, καθώς στα 24,5 του αγωνίστηκε σε συνολικά 52 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αγγίζοντας τα 5000 λεπτά συμμετοχής (4.710 για την ακρίβεια).

Πάνω από τον Κοτάρσκι, στη λίστα με τους νεαρότερους παίκτες που είχαν την μεγαλύτερη συμμετοχή στις ομάδες τους κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν, βρίσκονται μόνο οι δυο τερματοφύλακες σε Μπενφίκα (Ανατόλι Τρούμπιν, 23 ετών) και Πόρτο (Ντιόγκο Κόστα, 24,8 ετών) και ο πορτιέρε της Κρουζ Αζούλ από το Μεξικό (Κέβιν Μίερ,24,2 ετών).

Όπως όλα δείχνουν ο Κοτάρσκι συνεχίζει από εκεί που το άφησε πέρσι, αν και ο  ανταγωνισμός κατώ από τα δοκάρια του Δικεφαλου ενισχύθηκε...

ΠΑΟΚ: «Σπάει» τα κοντέρ ο Κοτάρσκι (pic). Κομβικός και πολύτιμος για τον ΠΑΟΚ ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, «σπάει» τα κοντέρ, με το CIES να τον κατατάσσει σε μια πολύ κλειστή ομάδα τερματοφυλάκων παγκοσμίως. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.