Ο Ζιγκό κι ένας ακόμη στόπερ. O ΠΑΟΚ κινείται εδώ και σχεδόν δέκα ημέρες για την αντικατάσταση του Εκόνγκ.


 Στο Δικέφαλο έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Σαμουέλ Ζιγκό και είναι στη διαδικασία για να συμφωνήσουν μαζί του (αυτό δεν είναι πολύ δύσκολο), αλλά κυρίως να βρουν τη χρυσή τομή με τη Μαρσέιγ για να κλείσουν το deal και να τον φέρουν στη Θεσσαλονίκη.

Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει “λευκός καπνός” και απ΄ αυτή την υπόθεση ποδοσφαιριστή, που θα ενισχύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ο Ζιγκό απάντησε αρνητικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ, ωστόσο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται αυτό το σενάριο.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα μείνει στην απόκτηση ενός στόπερ, καθώς οι πληροφορίες από τη Γερμανία αναφέρουν ότι η Φρανκφούρτη θα έρθει με μεγάλη πρόταση στα τέλη του μήνα για τον Κουλιεράκη, που θα ξεπερνά και τα 14 εκατομμύρια! Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη εντοπίσει νεαρό κεντρικό αμυντικό, που ανήκει σε μεγάλη ομάδα, για να τον έχει σταντ μπάι.

https://www.paokmania.gr/podosfairo/metagrafes/242882-o-zigko-ki-enas-akomi-stoper

Ο Ζιγκό κι ένας ακόμη στόπερ. O ΠΑΟΚ κινείται εδώ και σχεδόν δέκα ημέρες για την αντικατάσταση του Εκόνγκ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.