Στόπερ που θα αποθεωθεί στην Τούμπα: "Παίζει με διάσειση και σπασμένο πόδι" του Γιώργου Κτενά. "Είναι στόπερ ψηλός και αθλητικός, μπαλα μηδέν, αλλά τρελή ψυχάρα"

Το όνομα του Σαμουέλ Ζιγκό βρίσκεται στο ρεπορτάζ τού ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες, καθώς οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν για έναν παίκτη που θα έρθει και θα έχει θέση στο βασικό σχήμα - Αρχικά για να πάρει τη θέση τού Εκονγκ σε 11άδα και ρόστερ, αλλά και για να υπάρχει ως μια πολύ καλή και αξιόπιστη λύση αν πουληθεί στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης ο Κουλιεράκης.

Ο 30χρονος Γάλλος άσος, με θητεία σε Γαλλία, Βέλγιο και Ρωσία, έχει 9 εκατ. ευρώ market value και το συμβόλαιό του με τη Μαρσέιγ λήγει το καλοκαίρι του 2025.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Δικέφαλος έχει μιλήσει με την πλευρά τού παίκτη και υπήρχαν πληροφορίες ότι δεν είναι θετικός για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα - Αν και η ενημέρωση από τη Θεσσαλονίκη σχολιάζει ότι ο Ζιγκό δεν έχει απαντήσει αρνητικά στην ομάδα.

"Τρελή ψυχάρα, παίζει και με διάσειση ή σπασμένο πόδι - Πολύ καλή λύση για ΠΑΟΚ - Τον προτιμώ από Μουκουντί"

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Σινάκος, που αναλύει αγώνες στη Γαλλία και έχει άριστη γνώση τού πρωταθλήματος εκεί, σχολίασε μέσω του sportdog για τον πεπειραμένο άσο:

"Λεφτά θέλει για να έρθει. Είναι στόπερ ψηλός και αθλητικός, μπαλα μηδέν, αλλά τρελή ψυχάρα. Μπορεί να παίξει με διάσειση, με σπασμένο πόδι, στα στημένα πρωθείται και βάζει γκολ. Πολύ φανατικός, μπορεί να γίνει ένα με την κερκίδα. Ο κόσμος τής Μαρσέιγ τον πηγαίνει, έχει εμπειρία, είχε θητεία και στη Ρωσία. Οριακα θα μπορούσε να μείνει 3ος-4ος στόπερ στη Μαρσέιγ. Τραυματίζεται αλλά τους περνάει εύκολα γιατί δαγκώνει σίδερα. Δεν είναι γρήγορος αλλά μπορεί να σου πάρει τα νιατα στα τάκλιν, καλύπτει τις αδυναμίες του με πάθος".

Έχει κίνητρο;

"Έχει να δώσει, δεν είναι ψόφιος. Δεν είναι για τη Μαν. Σιτι αλλά για τον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ καλή λύση".

Σε σχέση με τον Μουκουντί, της ΑΕΚ, που επίσης είναι στόπερ που έχει έρθει από τη Γαλλία;

"Θα έπαιρνα τον Ζιγκό! Το πρόβλημα με αυτόν είναι να μην παρασυρθεί και προσπαθήσει να κάνει ανάπτυξη από πίσω. Εκεί είναι κάπως επίφοβος".

https://www.sportdog.gr/podosfairo/superleague/843799/stoper-poy-tha-apothewthei-sthn-toympa-paizei-me-diaseish-kai-spasmeno-podi

Στόπερ που θα αποθεωθεί στην Τούμπα: "Παίζει με διάσειση και σπασμένο πόδι" του Γιώργου Κτενά. "Είναι στόπερ ψηλός και αθλητικός, μπαλα μηδέν, αλλά τρελή ψυχάρα" Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.