Πανέτοιμος ΠΑΟΚ, οι επιλογές του Λουτσέσκου για τη ρεβάνς με την Μάλμε (pic).Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Μάλμε - Εκτός αποστολής ο Γιόνι Ότο καθώς και ο Τρόοστ Εκόνγκ.

Ήρθε η ώρα για ένα ακόμα ευρωπαϊκό βράδυ. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Μάλμε στο γήπεδο της Τούμπας, με μοναδικό στόχο τη νίκη για να πάρει την πρόκριση και να κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στο League Phase του Champions League.

H προπόνηση της Δευτέρας (12.08) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιόνι Ότο. Ο Ισπανός συνέχισε με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Εκτός αποστολής και ο Τρόοστ Εκόνγκ, ο οποίος εξασφάλισε άδεια προκειμένου να δρομολογήσει τη μεταγραφή του στην Σαουδική Αραβία.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοβ.

 

Πανέτοιμος ΠΑΟΚ, οι επιλογές του Λουτσέσκου για τη ρεβάνς με την Μάλμε (pic).Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Μάλμε - Εκτός αποστολής ο Γιόνι Ότο καθώς και ο Τρόοστ Εκόνγκ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.