Παβλένκα, ΠΑΟΚ: Συμφώνησε με Παβλένκα, έρχεται Σαββατο για να υπογράψει. Ο ΠΑΟΚ έδωσε τα χέρια με τον Γίρι Παβλένκα για συμβόλαιο 1+1 χρόνια κι εκείνος αναμένεται να έρθει το Σαββατο στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει.

Επιβεβαιώθηκαν τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του Γίρι Παβλένκα που ήθελαν τον Τσέχο κίπερ να πλησιάζει σε deal με τον ΠΑΟΚ, αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα κι έτσι εκείνος αναμένεται να ντυθεί σύντομα στα ασπρόμαυρα.

Ο «δικέφαλος του βορρά» συμφώνησε με τον 32χρονο τερματοφύλακα για συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, με τον Τσέχο πορτιέρε να αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα το Σαββατο για να οριστικοποιήσει την μεταγραφή του, περνώντας τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο.

Κάπως έτσι οι Θεσσαλονικείς θα καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε πίσω από τον Κοτάρσκι, μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Τσιφτσή και τον σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών που τον ταλαιπωρεί.

O ύψους 1.96 τερματοφύλακας έπαιζε τα τελευταία έτη στη Βέρντερ Βρέμης, ενώ στο παρελθόν υπερασπίστηκε μεταξύ άλλων την εστία των Σλάβια Πράγας και Μπάνικ Οστράβα.

Αλλωστε μέχρι τη Δευτέρα (30/9) θα πρέπει το ζήτημά του να έχει «τελειώσει», αφού εκπνέει τότε στη χώρα μας και η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους.

Παβλένκα, ΠΑΟΚ: Συμφώνησε με Παβλένκα, έρχεται Σαββατο για να υπογράψει. Ο ΠΑΟΚ έδωσε τα χέρια με τον Γίρι Παβλένκα για συμβόλαιο 1+1 χρόνια κι εκείνος αναμένεται να έρθει το Σαββατο στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.