Το ψάχνει ο ΠΑΟΚ με Σολέ στο παρά πέντε! Σχεδόν 24 ώρες πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο ΠΑΟΚ «ψάχνει» την περίπτωση του Ουσμάν Σολέ της Σάλτσμπουργκ.


«Σκάλισμα»… α λα ελληνικά για τον Ουμάρ Σολέ (στόπερ) της Σάλτσμπουργκ

Μία και σήμερα για το κλείσιμο του μεταγραφικού παζαριού (και) στην Ελλάδα.

Οι ομάδες μας που ακόμα ψάχνονται για την ενίσχυση του ρόστερ, έχουν λίγες ώρες ακόμα μπροστά τους για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, δεδομένου πως την Τετάρτη (11/9) κλείνει το σχετικό παράθυρο.

Σύμφωνα με όσα έπιασαν οι…κεραίες του  SDNA  από την αυστριακή πιάτσα των agents, κλαμπ που διατηρεί το χαρτοφυλάκιο του στη χώρα μας «σκάλισε» την περίπτωση του Ουμάρ Σολέ κι όλα τα δεδομένα σχετικά με την προοπτική απόκτησής του.  

Γεννημένος στις 7 Φεβρουαρίου 2000, ο Γάλλος στόπερ (διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες των «τρικολόρ»( αγωνίζεται στην Σάλτσμπουργκ από το 2000.

Η αυστριακή ομάδα αγόρασε τα δικαιώματά του έναντι 4,5 εκατ. ευρώ από την Λυών και με τη φανέλα της μετράει συνολικά 104 συμμετοχές – 4 γκολ – 5 ασίστ.

Την περασμένη σεζόν έκανε 28 παιχνίδια – 2 γκολ – 1 ασίστ, ενώ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν έχει παίξει και υπάρχει πιθανότητα αποχώρησης ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Σημειωτέων πως το φετινό καλοκαίρι έπαιξαν διάφορα μεταγραφικά σενάρια που τον «συνέδεαν» με την Ίντερ, την Ρόμα και την Χόφενχαϊμ, χωρίς εν τέλει να αλλάξει ομάδα.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1233509_skalisma-la-ellinika-gia-ton-oymar-sole-stoper-tis-saltsmpoyrgk


 Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA ο ΠΑΟΚ έστω και στο… παρά πέντε αναζητεί την προσθήκη ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν τσεκάρει την περίπτωση του Ουσμάν Σολέ που αγωνίζονταν στην Σάλτσμπουργκ.

Ο Γάλλος στόπερ αγωνίζεται στην Σάλτσμπουργκ από το 2020, με την αυστριακή ομάδα να αγοράζει τότε τα δικαιώματά του έναντι 4,5 εκατ. ευρώ από την Λυών. Με τη φανέλα των Αυστριακών μετράει συνολικά 104 συμμετοχές έχοντας 4 γκολ και 5 ασίστ.

Την περασμένη σεζόν έκανε 28 παιχνίδια – 2 γκολ – 1 ασίστ, ενώ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν έχει παίξει και υπάρχει πιθανότητα αποχώρησης ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του. Το προηγούμενο διάστημα ο Σολέ δεν έδειχνε και ιδιαίτερα «ζεστός» με την προοπτική του να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο, πλέον με τα χρονικά πλαίσια να είναι στενά δείχνει πιο διαλλακτικός.

Αν μη τι άλλο είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση και οι οποίες εξελίξεις δεδομένου και του χρόνου που βρισκόμαστε θα τρέξουν άμεσα.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1233594_psahnei-o-paok-me-sole-sto-para-pente

Το ψάχνει ο ΠΑΟΚ με Σολέ στο παρά πέντε! Σχεδόν 24 ώρες πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο ΠΑΟΚ «ψάχνει» την περίπτωση του Ουσμάν Σολέ της Σάλτσμπουργκ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.