Ο ΠΑΟΚ κάνει κίνηση για τον Ουμάρ Σολέ. Οι επαφές με την Σάλτσμπουργκ για τον 24χρονο αμυντικό

Όπως είναι γνωστό, ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα «σκανάρει» την αγορά, προσπαθώντας να βρει ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό, για καλύψει μαζί με τον Τόμας Κεντζιόρα, τη θέση του δεξιού στόπερ.

Εξ ου και η προσπάθεια να αποκτηθεί αρχικά ο Παντελής Χατζηδιάκος και στη συνέχεια ο Μάτέους Βιετέσκα, με τις περιπτώσεις αμφότερες να μην προχωρούν.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή PAOK Inside, του FORZA Group TV, τις τελευταίες ώρες οι πρωταθλητές έχουν εντοπίσει στην αγορά μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ο λόγος γίνεται για τον Ουμάρ Σολέ.

Ο 24χρονος στόπερ ανήκει στην Ρέντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ και προέρχεται από «γεμάτη» σεζόν, καταγράφοντας 28 συμμετοχές, με συνεισφορά δύο γκολ και μια ασίστ.

Οι συζητήσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή αφορούν είτε τον δανεισμό του, είτε ακόμα και την ελεύθερη μεταγραφή του Γάλλου, που δεν υπολογίζεται από τους Αυστριακούς.

Προφανώς ο χρόνος πιέζει, καθώς το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει το βράδυ της Τετάρτης (11/9), κι έτσι η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

https://inpaok.com/834448/o-paok-kanei-kinisi-gia-ton-oumar-sole/

 

Ο ΠΑΟΚ κάνει κίνηση για τον Ουμάρ Σολέ. Οι επαφές με την Σάλτσμπουργκ για τον 24χρονο αμυντικό Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.