Ο ΠΑΟΚ έκανε ξανά το 3Χ3 στο πρωτάθλημα μετά από το 2019. Τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με νίκες τις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος ήταν τη σεζόν 2019-20.

Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να κερδίσει τον Ατρόμητο με 1-2 για την τρίτη φετινή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, στην έδρα του Περιστερίου που ενίοτε δυσκολεύεται.

Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος στο 90' πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τον Δικέφαλο, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό, αφού αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν κάνει το 3Χ3, έχοντας εννιά βαθμούς.

Για τους Ασπρόμαυρους όμως το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα τις πρώτες αγωνιστικές είναι κάτι που συνήθως δεν επιτυγχάνεται τα τελευταία χρόνια, πόσο μάλλον το τρία στα τρία.

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε χρόνια για να δούμε τον ΠΑΟΚ να ξεκινάει με το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με τελευταία φορά να έχει πραγματοποιηθεί το 2019, δηλαδή την επομένη του αήττητου πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα τη σεζόν 2019-20 η ομάδα του Δικεφάλου νίκησε στην Τούμπα τους Παναιτωλικό με 2-1 και Πανιώνιο με το ίδιο σκορ. 

Σύμπτωση αποτελεί πως για να καταφέρει η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να κάνει το 3Χ3 εκείνη την χρονιά, έπρεπε να κερδίσει ξανά τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τον ίδιο πανομοιότυπο και αγχωτικό τρόπο όπως και φέτος.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και έδειχνε να ξεμπερδεύει εύκολα με την κατάκτηση της νίκης, αφού προηγήθηκε με 0-2 πριν ολοκληρωθεί το ημίωρο με τους Τσούμπα Άκπομ (17') και Λέο Μάτος (22'). 

Ο Απόστολος Βέλλιος είχε όμως διαφορετική γνώμη, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει σε 2-2 για τον Ατρόμητο με δύο γκολ στο 45+2' και 53'. 

Οι Ασπρόμαυροι ωστόσο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, χάρη στην γυριστή κεφαλιά του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στο 90+3', μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιόσιπ Μίσιτς, ενώ πριν την επίτευξη του γκολ όπως και φέτος, προηγήθηκε ακύρωση τέρματος από τον Φερνάντο Βαρέλα, μετά από παρέμβαση και έλεγχο του VAR.

Στη συνέχεια το σερί του Δικεφάλου διακόπηκε, καθώς την 4η αγωνιστική υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Άρη, με το τελικό σκορ να είναι 2-2 και τον ΠΑΟΚ να αποφεύγει την ήττα στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου, με το γκολ που πέτυχε ο Μίσιτς με μονοκόμματο σουτ. Προηγήθηκαν κατά σειρά τα τέρματα των Ιντέγιε (4'), Μάτος (6') και Ματίγια (87').

Τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το 3Χ3, χάνοντας βαθμούς τη σεζόν 2020-21 από τον Ατρόμητο (2η αγωνιστική, 1-1), τη σεζόν 2021-22 από τον ΠΑΣ Γιάννινα (1η αγωνιστική, 0-1), τη σεζόν 2022-23 από τον Άρη (3η αγωνιστική, 0-0) και πέρυσι από τον ΟΦΗ (3η αγωνιστική, 1-0).

Φυσικά το συγκεκριμένο σερί δεν μπορεί να συγκριθεί με το απίθανο 8Χ8, την χρονιά που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το αήττητο πρωτάθλημα και συνδυάστηκε με νταμπλ, το οποίο σταμάτησε στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (1-1) για την 9η αγωνιστική.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1231572_o-paok-ekane-xana-3h3-sto-protathlima-meta-apo-2019

 

Ο ΠΑΟΚ έκανε ξανά το 3Χ3 στο πρωτάθλημα μετά από το 2019. Τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με νίκες τις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος ήταν τη σεζόν 2019-20. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 03, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.