Πρωινός Τύπος (6/9): Την μεθεπόμενη Κυριακή ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει τον Παναθηναϊκό. Την μεθεπόμενη Κυριακή όλοι ραντεβού στην Τούμπα!

 


ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΖΑΣ - METROSPORT

Η μόνη επιλογή της διοίκησης είναι να αποκτήσει ένα στόπερ ως τις 11 Σεπτεμβρίου, που λήγει η προθεσμία μόνο για την Ελλάδα. Συμπερασματικά: Επιβάλλεται να μετατρέψουμε τις κακές-αρνητικές σκέψεις περί μεταγραφών , σε μια μπάλα και να την πετάξουμε πολύ μακριά από το μυαλό μας. Οι 17.000 κάτοχοι διαρκείας μαζί με όλους όσους θέλουν να βρίσκονται δίπλα στον Δικέφαλο θεωρούμε βέβαιο ότι θα κάνουν την αρχή με τον Παναθηναϊκό. 

Δεν υπάρχει πλέον τίποτε άλλο στον ΠΑΟΚ από την προσπάθεια να πετύχει το καλύτερο δυνατό τόσο με τις 8 ομάδες που θα παίξει στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα. Οι πρώτες εννιά, μέτριες, παρουσίες, σχεδόν όπως κάθε χρόνο, μας δείχνουν τη μέγεθος της προσπάθειας που επιβάλλεται να καταβληθεί από παίκτες και φιλάθλους προκειμένου η ομάδα να πετύχει το μέγιστο δυνατό. Για όσους έχουν μια … ποδοσφαιρική απώλεια μνήμης, θυμίζουμε τέτοιο καιρό πέρυσι το ποσοστό των φιλάθλων που πίστευε όχι λόγω φίλαθλης αγάπης αλλά το κατά δύναμιν αντικειμενικά, ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα μπορεί να ήταν και μονοψήφιο. Κάτω και από το 10%... Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο όπως πάντα. Την μεθεπόμενη Κυριακή ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει τον Παναθηναϊκό. Την μεθεπόμενη Κυριακή όλοι ραντεβού στην Τούμπα!

https://www.sdna.gr/podosfairo/1232306_proinos-typos-6/9-adynaton-na-mi-strosei-o-panathinaikos-argisan-oi-metagrafes

Πρωινός Τύπος (6/9): Την μεθεπόμενη Κυριακή ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει τον Παναθηναϊκό. Την μεθεπόμενη Κυριακή όλοι ραντεβού στην Τούμπα! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.