Έγινε το «μπαμ» στον ΠΑΟΚ στο 90' - Στα ασπρόμαυρα ο Λόβρεν! Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το colpo grosso στο 90' της μεταγραφικής περιόδου και ντύνει στα ασπρόμαυρα τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, Ντέγιαν Λόβρεν - Υπογράφει διετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδος ο Κροάτης!

Το έψαχνε πολύ, τον... ταλαιπώρησε αρκετά αλλά εν τέλει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ προσθέτει έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή στο κέντρο της άμυνας, με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Ο Ντέγιαν Λόβρεν προβάρει τα ασπρόμαυρα, με τους Θεσσαλονικείς να φτάνουν στο πολυπόθητο deal με την Λιόν για τη μεταγραφή του, έναν χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο ΠΑΟΚ είχε έρθει σε απόλυτη συμφωνία τόσο με τον 35χρονο Κροάτη όσο και με την Λιόν, ωστόσο, έδωσε «μάχη» με το χρόνο προκειμένου να προλάβει την προθεσμία. Το deal σφραγίστηκε στο... παρά ένα και στην Τούμπα περιμένουν τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσουν και τυπικά την απόκτησή του, αφού περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Στους 7 φορές πρωταθλητές Γαλλίας είχε από τα υψηλότερα, αν όχι το υψηλότερο συμβόλαιο, αλλά παράλληλα «έτρεχαν» οι οφειλές προς το πρόσωπό του. Ο ΠΑΟΚ μπήκε στη λογική να του προσφέρει διετές συμβόλαιο, σε μία προσπάθεια να δώσει λύση στο αδιέξοδο της Λιόν με τον Λόβρεν και τα κατάφερε!

Το βιογραφικό του «μιλάει» από μόνο του. Έχει μεγάλη παρουσία στο κορυφαίο επίπεδο καθώς με την Λίβερπουλ έπαιξε σε 185 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και είχε συμμετοχές το 2019, όταν οι Reds κατέκτησαν το Champions League. Έναν χρόνο νωρίτερα, ο ύψους 1.88μ. σέντερ-μπακ έβαλε στο βιογραφικό του την παρουσία στον τελικό του Mundial του 2018 με την Κροατία κόντρα στην Γαλλία.

Αφού βγήκε από τα τμήματα υποδομής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Λόβρεν έκανε το βήμα προς τις μεγάλες λίγκες της Ευρώπης το 2010 με την Λιόν και ακολούθησε η μεταγραφή στην Σαουθάμπτον το 2013, απ' όπου τον απέκτησε η Λίβερπουλ και τον κράτησε για 6 σεζόν. Το 2021 φόρεσε τη φανέλα της Ζενίτ και έμεινε για 2.5 χρόνια στην Αγία Πετρούπολη, ενώ το 2022 επέστρεψε στην Λιόν, όπου βρισκόταν μέχρι σήμερα.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1233902_egine-mpam-ston-paok-sto-90-sta-aspromayra-o-lobren

 

Έγινε το «μπαμ» στον ΠΑΟΚ στο 90' - Στα ασπρόμαυρα ο Λόβρεν! Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το colpo grosso στο 90' της μεταγραφικής περιόδου και ντύνει στα ασπρόμαυρα τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, Ντέγιαν Λόβρεν - Υπογράφει διετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδος ο Κροάτης! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.