ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Ναι! Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τη μεγάλη μεταγραφή! Επιβεβαίωση PAOK24. Στην εκπνοή ο ΠΑΟΚ πήρε τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό.

Στο παρά… ένα ο ΠΑΟΚ έκανε δικό του τον Ντέγιαν Λόβρεν, με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό να ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη. Η μεγάλη μεταγραφή είναι γεγονός με τον ΠΑΟΚ να αποκτά έναν από τους πιο επιτυχημένους στόπερ που έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα!

Πριν από λίγο και η πλευρά του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του PAOK24 για διετή συμφωνία με τον Λόβρεν.Μαζί επιβεβαιώθηκε και η οριστικοποίηση της συμφωνίας και της μεταγραφής μέσα στα χρονικά όρια που απαιτούνταν!

Ηταν μια αγχωτική μέρα απ’ όλες τις απόψεις, ωστόσο κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όπως αποκάλυψε το PAOK24 πριν λίγη ώρα η μεταγραφή είχε κολλήσει στο μεγάλο ποσό (άνω των δύο εκατομμυρίων) που χρωστούσαν οι Γάλλοι στον 35χρονο Κροάτη. Ο πρόεδρος της ομάδας προσπαθούσε να καθυστερήσει όσο μπορούσε την μεταγραφή για να πιέσει και τον παίκτη να “ξεχάσει” την οφειλή. Εκεί, είναι επιβεβαιωμένο ότι τον καθοριστικό ρόλο έπαιξε η βούληση του Ιβάν Σαββίδη να οριστικοποιήσει το σπουδαίο deal για τους πρωταθλητές. Ο ΠΑΟΚ του πρότεινε διετές συμβόλαιο, ο Λόβρεν δέχθηκε και έτσι θα έρθει για να παίξει στην Ελλάδα.

Το νεότερο ρεπορτάζ του PAOK24 αναφέρει ότι ο Λόβρεν για την πρώτη χρονιά θα εισπράξει 800 χιλιάδες ευρώ συν μπόνους και για τη δεύτερη 700 χιλιάδες συν τα έξτρα.

Σε κάθε περίπτωση ο Δικέφαλος κλείνει εντυπωσιακά τις μεταγραφές του, ενισχύεται με έναν αμυντικό που έχει παίξει στο υψηλότερο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο με την εθνική του και τώρα μένει να ετοιμαστεί από τον Λουτσέσκου και την ομάδα για να προσφέρει αρχικά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ιβάν Σαββίδης κάλεσε σήμερα τους ανθρώπους της ΠΑΕ και τον Λουτσέσκου στη Χαλκιδική και όπως αποδείχθηκε ήταν αποφασισμένος να έχει τον τελευταίο λόγο μεταγραφικά. Τα κατάφερε! Όπως πάντα...

https://www.paok24.com/podosfairo/512687/nai-o-paok-ekleise-ti-megali-metagrafi/


 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Ναι! Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τη μεγάλη μεταγραφή! Επιβεβαίωση PAOK24. Στην εκπνοή ο ΠΑΟΚ πήρε τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.