EKTAKTO: Ο ΠΑΟΚ πήρε τον Ντέγιαν Λόβρεν! Θα υπογράψει για δυο χρόνια!

Την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Κροάτη κεντρικού αμυντικού, Ντέγιαν Λόβρεν!

Ο 35χρονος στόπερ της Λιόν, συμφώνησε, όπως και η ομάδα του για την παραχώρηση και έρχεται για να υπογράψει διετές συμβόλαιο!

Την ύστατη ώρα των μεταγραφών, λοιπόν, ακριβώς στο.. 90’, ο ΠΑΟΚ έκανε την μεγάλη κίνηση και απέκτησε τον 35χρονο Κροάτη κεντρικό αμυντικό της Λιόν, Ντέγιαν Λόβρεν!

Φαίνεται ότι στη συνάντηση που έγινε στο Πόρτο Καρράς, αποφασίστηκε να γίνει η πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ, για την απόκτηση του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού, που «πάτησε» τα 35 του, χρόνια.

Την αποκάλυψη είχε κάνει νωρίς το απόγευμα, ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που έχει άριστες σχέσεις με μάνατζερ και μιλάει με Γαλλία, αλλά και Ελλάδα και ακριβώς στις 12 τα μεσάνυχτα, επιβεβαιώθηκε από τον ΠΑΟΚ η μεταγραφή του Λόβρεν, που έρχεται στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα σήμερα, για να υπογράψει διετές συμβόλαιο στον δικέφαλο του Βορρά.

Ο Λόβρεν είναι ένας ιδιαίτερα έμπειρος ποδοσφαιριστής με πλούσιες παραστάσεις από τις θητείες του σε Λίβερπουλ, Σαουθάμπτον, Ζενίτ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Λιόν, έχοντας και 78 συμμετοχές με την Εθνική Κροατίας.

Αναμένεται, με την εμπειρία του, να ενισχύσει σημαντικά τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, γιατί δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη (η λίστα δηλώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα) και έτσι πλέον, εντός των τειχών, ο δικέφαλος του Βορρά είναι πλέον πανίσχυρος, με δυο ικανότατους παίκτες σε κάθε θέση.

 https://www.sfina.gr/ektakto-o-paok-pire-ton-lobren-tha-upograpsei-gia-duo-chronia/

 

EKTAKTO: Ο ΠΑΟΚ πήρε τον Ντέγιαν Λόβρεν! Θα υπογράψει για δυο χρόνια! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.