Έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του. Ο ΠΑΟΚ έχασε και αυτό είναι είδηση. Το γιατί έχασε, μπορεί να το αναλύσει μόνο κάποιος πνευματικός. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.

Η ήττα από τον Άρη, με το ίδιο σκορ, όχι βέβαια με τον ίδιο τρόπο, είναι πάντα εκνευριστική. Απλά αυτή τη φορά, ο ΠΑΟΚ έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του. 

Η απόδοση του πρώτου ημιχρόνου θα έπρεπε να αρκεί για να προσθέσει ο ΠΑΟΚ ένα τρίποντο. Υπήρχαν στιγμές που η ταχύτητα που λειτουργούσε ήταν συγκλονιστική, οι καθαρές φάσεις απέναντι σε έναν αντίπαλο που έμενε πίσω από τη μπάλα πολλές φορές και το μόνο που έπρεπε να συμβεί, ήταν να βρει ένα γκολ.

Τι κι αν θα βάλει πάνω από εκατό γκολ στη σεζόν. Απέναντι στον Άρη η μπάλα δεν μπαίνει με τίποτα. Σα να έχει πουλήσει ο Κάρυ την ψυχή του στον διάβολο ένα πράμα. Και παράλληλα, ο Άρης να βρίσκει ένα γκολ από αυτά που πανηγυρίστηκαν από τους επισήμους του τρία δευτερόλεπτα μετά την επίτευξή του. Κανένας δεν το κατάλαβε.

Η εικόνα του αγώνα βέβαια δεν είναι για να χάνει ο ΠΑΟΚ, αλλά τα ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Πόσο ανόητο είναι να μη μαρκάρεις αντίπαλο σε πλάγιο και να του δίνεις χώρο να κάνει ενέργεια. Πόσο ανόητο είναι να φοβηθείς να πας δυνατά στη φάση επειδή φοβάσαι το πέναλτι, τη στιγμή που ο διαιτητής έχει ξεκαθαρίσει από το πρώτο λεπτό πως δεν δίνει φάουλ επαφής;

Ο Μπάμπα είναι ένας εκπληκτικός παίκτης με κενά διαστήματα. Και το μομέντουμ της σεζόν για αυτόν είναι κακό. Φάνηκε άλλωστε στη φάση του δοκαριού.

Πολλοί θα πούνε για τον Ντέλια, σε συνέχεια της εμφάνισης της Τουρκίας, αλλά δεν είχε καμία σχέση αυτή με σήμερα. Σήμερα ο Ντέλιας δημιούργησε πολλές προϋποθέσεις, έφερε ανισορροπία στην άμυνα του Άρη, πίεσε σαν το σκυλί. Έχασε ευκαιρίες αλλά δεν ήταν ο μόνος. Οι εντάσεις του ήταν αυτές που έπρεπε. Σε καμία των περιπτώσεων δεν τα παράτησε.  

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να μη παίρνει πράγματα από τους φορ του, σε βαθμό τέτοιο που να αναδεικνύεται η απουσία του Μπράντον το σημαντικότερο ζήτημα. 

Στο ντεμπούτο του ο Μπακαγιόκο επιβεβαίωσε βέβαια πως είναι πιο έξι απ' ολα τα άλλα χαφ, απλά δεν πέρασαν πολλές μπάλες από τα πόδια του. Θα έπρεπε να περάσουν περισσότερες.

Ο Άρης του πρώτου ημιχρόνου δεν θύμισε σε καμία των περιπτώσεων αυτόν του Ολυμπιακού και δέχτηκε μεγάλη πίεση. Στην επανάληψη ο Μανού με τον Μόντσου πήραν περισσότερες πρωτοβουλίες, συμβιβάστηκαν στην ιδέα πως ο Μορόν ήταν εκτός παιχνιδιού και τελικά συνέβαλαν τα μέγιστα για να κλέψει ο Άρης το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ οφείλει να διαβάσει το γιατί ξοδεύει τόσες ευκαιρίες και το γιατί σταματάει το μυαλό του σε στιγμές που θα είχαν καλύτερες αντιδράσεις παιδιά πέντε ετών.

Όσον αφορά στον Ράζβαν, νομίζω πως αδικεί τον Σορετίρε στον συσχετισμό με αυτόν τον Ντεσπότοφ που πλην των στημένων, δεν έχει καμία ορθολογική συμμετοχή στη ροή του αγώνα.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1239674_ebale-ta-herakia-toy-kai-ebgale-ta-matakia-toy

 

Έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του. Ο ΠΑΟΚ έχασε και αυτό είναι είδηση. Το γιατί έχασε, μπορεί να το αναλύσει μόνο κάποιος πνευματικός. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 30, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.