ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ενδεκάδα του Δικεφάλου για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό


 Ο Ταρίκ Τισουντάλι δεν κατάφερε να ξεπεράσει κάποιες ενοχλήσεις που είχε και έτσι έμεινε εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ, για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό (15/9, 20:30).

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην Stoiximan Super League, υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική (15/9, 20:30, Novasports PrimeLIVE από το Matchcenter του SPORT24) δίχως να υπολογίζει τον Ταρίκ Τισουντάλι.

Αιτία οι ενοχλήσεις που ένιωθε ο Μαροκινός φορ στον τετρακέφαλο και δεν κατάφερε να ξεπεράσει, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αποφασίζει να τον αφήσει τελικά εκτός αποστολής για να τον προφυλάξει.

Αυτή ήταν άλλωστε η αιτία που ο Ρουμάνος είχε συμπεριλάβει το βράδυ του Σαββάτου και τον Αλί Σαμάτα στην αποστολή, για να έχει 21 παίκτες, παρά το γεγονός πως ο επιθετικός από την Τανζανία δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα του.

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό (15/9, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) για την 4η αγωνιστική.

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό (15/9, 20:30, NOVASPORTS PRIMELIVE SPORT24) στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα του Δικεφάλου.

Ο Λουτσέσκου έβαε βασικό τον Τσάλοφ, μιας και οι Τόμας - Τισουντάλι είναι τραυματίες ενώ η τριάδα πίσω του αποτελείται από τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και Τάισον. Οι Κόλι και Μπακαγιόκο είναι στον πάγκο.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: 1.Κοτάρσκι, 2.Όττο, 4.Κεντζιόρα, 5.Μιχαηλίδης, 3.Μπάμπα, 6.Οζντόεφ, 8.Σβαμπ, 7.Ζίβκοβιτς, 10.Κωνσταντέλιας, 11.Τάισον, 9.Τσάλοφ.

Αναπληρωματικοί: Τσιφτσής, Σάστρε, Κόλι, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Μουργκ, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα.

https://www.sport24.gr/football/paok-ayti-einai-i-endekada-toy-dikefaloy-gia-to-mats-kontra-ston-panathinaiko.10379114.html

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ενδεκάδα του Δικεφάλου για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.