ΠΑΟΚ: Η εξήγηση της παρουσίας Σαμάτα στην αποστολή-Πρόβλημα με Τισουντάλι. Κώστας Πετρωτός

Πολλοί απόρησαν με την απόφαση του Λουτσέσκου να συμπεριλάβει το Σάββατο στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τον Αλί Σαμάτα, ως 21ο παίκτη, τη στιγμή που βρίσκεται πλέον στην transfer list. 

Η εξήγηση δόθηκε μία μέρα αργότερα, καθώς πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πώς: 

«Εκτός αποστολής θα μείνει ο Τισουντάλι. Ο παίκτης μετά το τέλος της προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί».

https://www.metrosport.gr/paok-i-exigisi-tis-paroysias-samata-stin-apostoli-provlima-me-tisoyntali-1042553

 Ώρα για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς! Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και καλείται με τον κόσμο στο πλευρό του να επικρατήσει του «τριφυλλιού» και να διατηρήσει το απόλυτο στο Πρωτάθλημα.  

Δείτε τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη μεγάλη αναμέτρηση με τους «πράσινους»: 

Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Τσάλοφ.

https://www.metrosport.gr/ayti-einai-i-11ada-toy-paok-kontra-ston-panathinaiko-1042504

Επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, ύστερα από την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, με το ντέρμπι της Τούμπας να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά και πρωταθλητής Ελλάδας, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σήμερα στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας και θέλει να φτάσει στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, η οποία θα τον κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα να βυθίσει στην εσωστρέφεια την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, καθώς στις πρώτες 3 αγωνιστικές έχει μόλις 4 βαθμούς!

Επίσης το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι το πρώτο τεστ σε ντέρμπι για τον Ισπανό προπονητή επί ελληνικού εδάφους. 

Ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μπράντον Τόμας αλλά είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΟΚ, έχει την καλύτερη επίδοση τερμάτων απέναντι στον Παναθηναϊκό από όσες ομάδες έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του.

Ο ικανότατος στράικερ ήρθε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, τον Ιούλιο του 2022. Πριν αγωνιζόταν στην Μάλαγα με την οποία συνολικά κατέγραψε 9 γκολ σε 41 εμφανίσεις, ενώ μοίρασε και 2 ασσίστ. 

Έκτοτε, έχει αγωνιστεί αντίπαλος με το «τριφύλλι» συνολικά 11 φορές, 7 για το πρωτάθλημα και 4 για το κύπελλο, μετρώντας 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ έχει σκοράρει 4 φορές, εκ των οποίων η μία ήταν στον ημιτελικό του κυπέλλου την σεζόν 2022-2023. 

Όλα ξεκίνησαν όταν..

Ο ΠΑΟΚ την σεζόν 2022-2023 κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του κυπέλλου, τον οποίο και απέκλεισε. Στο πρώτο ματς της Τούμπας (2-0), ο Μπράντον Τόμας σημείωσε ένα όμορφο γκολ, στο 52‘ λεπτό, σε φάση τετ α τετ, ύστερα από λάθος που προήλθε από το ομαδικό πρέσινγκ των παιχτών του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Έκοψε το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό!

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, η πρώτη φορά που ο Μπράντον Τόμας.. «μάτωσε» τα πράσινα δίχτυα, ήταν στα πλέι οφ την σεζόν 2022-2023. Το ματς διεξήχθη στο Απ. Νικολαΐδης, και ο επιθετικός από την Μαγιόρκα σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης στο 60’ λεπτό με ωραία ατομική ενέργεια και τελείωμα στην κλειστή γωνία του Μπρινιόλι. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» πάντως δεν θα τον ξεχάσουν εύκολα, καθώς με αυτόν τον τρόπο ο Μπράντον Τόμας στέρησε το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό, που εκείνη την σεζόν ήταν συν διεκδικητής του τίτλου μαζί με την ΑΕΚ!

Η συνεισφορά του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Οι καλές εμφανίσεις του επιθετικού του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό συνεχίστηκαν και την περσινή σεζόν καθώς ήταν αυτός που με κοντινή προβολή, έπειτα από ασσίστ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, άνοιξε το σκορ στο εκτός έδρας ντέρμπι (2-2), για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Καταλυτική ήταν η συμμετοχή του και στα πλέι οφ της περσινής περιόδου, όπου στην αναμέτρηση κόντρα στους «πράσινους» στην Λεωφόρο σημείωσε το δεύτερο γκολ με προβολή, ύστερα από ασσίστ του Τόμας Μούργκ σε φάση που εκδηλώθηκε στην κόντρα επίθεση, βοηθώντας έτσι τους θεσσαλονικείς να φτάσουν στην νίκη με σκορ 3-2 και να κατακτήσουν εν τέλει το πρωτάθλημα στο τέλος της διαδικασίας του μίνι πρωταθλήματος!

ΠΑΟΚ: Η εξήγηση της παρουσίας Σαμάτα στην αποστολή-Πρόβλημα με Τισουντάλι. Κώστας Πετρωτός Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.