«Γι’ αυτό δεν τα βρήκαν ΠΑΟΚ-Κάλιαρι για Βιετέσκα». Τι αναφέρουν ρεπορτάζ από Ιταλία και Πολωνία για τις επαφές με τον Δικέφαλο.

Ψηλά στη μεταγραφική ατζέντα του ΠΑΟΚ υπήρχε το όνομα του Ματέους Βιετέσκα, ο οποίος ανήκει στην Κάλιαρι, με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου να «τρέχουν» τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να κλείσουν κεντρικό αμυντικό.

Μετά την περίπτωση του Παντελή Χατζηδιάκου, οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν ενδιαφέρον για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή της ομάδας από τη Σαρδηνία. Ο λόγος για τον Πολωνό δεξιοπόδαρο στόπερ, Ματέους Βιετέσκα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ιταλικά μέσα, ο ΠΑΟΚ θέλησε να «τρέξει» την υπόθεση, προκειμένου να τον δηλώσει στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια του League Phase στο Europa League. Όπως διαβάσατε στο INPAOKτα μεσάνυχτα ανακοινώθηκαν οι επιλογές για την ευρωλίστα, εκεί όπου δεν υπήρχε κάποιο καινούριο όνομα, διότι ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να κάνει κάποια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής.

Όπως επισημαίνουν στην Ιταλία, οι «ασπρόμαυροι» δεν τα βρήκαν με την Κάλιαρι για ακόμη μία φορά. Ο λόγος αφορούσε τους όρους του συμβολαίου του, με τους «Rossoblu» να επιθυμούν να δανείσουν τον παίκτη με υπό όρους υποχρεωτική οψιόν αγοράς, κάτι στο οποίο δεν στόχευε ο ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας «η παραμονή του στη Σαρδηνία μοιάζει η πιο πιθανή επιλογή», καθώς δεν κατάφεραν να τα βρουν για τον Βιετέσκα, έχοντας κάνει επαφές με ΠαλέρμοΟυντινέζε και ΠΑΟΚ.

«Με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης υπήρχαν ανυπέρβλητες διαφορές και αφορούσαν τη φόρμουλα του συμβολαίου. Από τη μια η Κάλιαρι ήταν κολλημένη στον δανεισμό, αλλά ήθελε με υπό όρους υποχρέωση εξαγοράς και από την άλλη ο ΠΑΟΚ έμεινε κολλημένος στον δανεισμό χωρίς υποχρεωτικό δικαίωμα αγοράς στο τέλος της σεζόν.

Αν και η ελληνική προθεσμία για τις μεταγραφές λήγει στις 11 Σεπτεμβρίου, αφήνουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής για την ολοκλήρωση της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου τουλάχιστον για το πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό, δεν αποκλείεται μια πιθανή νέα προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να φέρουν τον Βιετέσκα στη Θεσσαλονίκη, ακόμη κι αν αυτή τη στιγμή η παραμονή του πρώην παίκτη στη Σαρδηνία φαίνεται να είναι η πιο πιθανή επιλογή», αναφέρει χαρακτηριστικά ιταλικό δημοσίευμα.

Την ίδια στιγμή και στην πατρίδα του Πολωνού κεντρικού αμυντικού ασχολούνται με το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Βιετέσκα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έπαιξε ρόλο και ο δανεισμός του Παντελή Χατζηδιάκου στους Θεσσαλονικείς, ο οποίος δεν επετεύχθη ποτέ.

«Ο Βιετέσκα μένει στη Σαρδηνία. Κάλιαρι και ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία και οι συνομιλίες έληξαν. Μεγάλη σημασία είχε ο δανεισμός του Παντελή Χατζηδιάκου από τον ιταλικό σύλλογο στην Κοπεγχάγη», γράφει δημοσίευμα στην Πολωνία.

Κοινό σημείο, βέβαια, μεταξύ των δύο δημοσιευμάτων είναι πως αμφότερα τονίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην Κάλιαρι, με τις πιθανότητες μετακίνησής του στον Δικέφαλο να έχουν εκμηδενιστεί.

https://inpaok.com/833937/aftos-einai-o-logos-pou-den-ta-vrikan-paok-kaliari-gia-vieteska/

 

«Γι’ αυτό δεν τα βρήκαν ΠΑΟΚ-Κάλιαρι για Βιετέσκα». Τι αναφέρουν ρεπορτάζ από Ιταλία και Πολωνία για τις επαφές με τον Δικέφαλο. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.